Meztelenül forgat Miranda Kerr

Forrás: Instagram/Miranda Kerr -
fotózás pucér meztelen szupermodell Miranda Kerr Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ausztrál szupermodell ismét egy ruhátlan képet posztolt közösségi oldalára.

Legutóbb egy cipőreklámban tűnt fel meztelenül és most itt az újabb pucér performansz: Miranda Kerr Instagram oldalára töltött fel egy fotót, amelyen anyaszült meztelenül látható.

Forrás: Instagram/Miranda Kerr

A kép egy fotózás közben készült Valenciában. „A kulisszák mögött" – írta a szépség a merész felvétel alá. Bizonyára sokan megnéznék más szemszögből is a pőre Mirandát!

Öltözz úgy, mint egy sztár: Jessica Albahttp://www.life.hu/trend/20140325-oltozz-ugy-mint-egy-sztar-jessica-alba.htmlSzívesen viselnél hasonló ruhákat, mint a kedvenc sztárod? A Life.hu sorozatában megmutatjuk nektek, hogyan öltözhettek úgy, mint az igazi hírességek, és hol szerezhetitek be a hasonló ruhadarabokat kedvezőbb áron.TrendOrigoKislányával pózol Sarka Katahttp://www.life.hu/trend/20140327-sarka-kata-es-kislanya-noemi-kislanyaval-noemivel-bikiniben-pozol.htmlFacebookra posztolt fotójának tanúsága szerint alig várja a nyarat Sarka Kata. TrendOrigoSharon Stone elfelejtett melltartót vennihttp://www.life.hu/trend/20140326-sharon-stone-amerikai-szineszno-nem-vett-fel-melltartot.htmlMit sem ért a gondosan takaró fekete blúz, a vakuk mindent megvillantottak.Trend

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.