Liptai Claudia ezer arca A Nagy Duettben

Forrás: TV2 -
TV2 A Nagy Duett Liptai Claudia ruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Összeszedtük a TV2 műsorvezetőjének legjobb, illetve legmegosztóbb szettjeit a műsorból.

A végéhez ért A Nagy Duett, amelynek harmadik szériája során Liptai Claudia szexisebb és felszabadultabb volt, mint valaha. Kedvenc tervezője ruháiban állt a kamerák elé és már rögtön az első élő show-ban magasra tette a lécet, amikor úgy festett, mint egy görög istennő. A másodikra már visszafogottabb kreációban lépett színpadra - legalábbis elölről nézve. Hátat fordítva megcsodálhattuk mélyen kivágott ruháját. Szerettük azt is, amikor egy lazább, lágy esésű zöld ruhára esett a választása, amelyben Charlie angyalaként hódított.

Forrás: TV2

Úgy látszik, bejött a zöld Claunak, egy későbbi adásban ugyanis UV-zöldben hívta fel magára a figyelmet. Nagyon dögösen nézett ki, ráadásul ekkor betegen vezetett műsort. Talán válltöméses ruhája és magasra tupírozott frizurája kapta a legtöbb kritikát eddig, de a fura ruhát gyorsan feledtette legutóbbi, „aranyos" szerelése.

Forrás: TV2

Kíváncsian várjuk, a döntőben miben tündököl majd Clau.

Szerintetek melyik ruha állt a legjobban Claunak?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.