Kiszel Tünde plasztika hyaluronsavas ráncfeltöltés naptárdíva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiszel Tünde mindig is büszke volt arra, hogy minden porcikája természetes, most mégis vállalkozott egy kisebb beavatkozásra. 

A naptárdíva nagyon odafigyel a bőre állapotára, minden reggel például hideg vizes arcmosással kezdi a napot, azt vallja, attól szebb lesz az arca és ha van ideje, uborkapakolást tesz magára.

Forrás: Life.hu

Arra azonban büszke, hogy még soha nem végeztek rajta plasztikai műtétet, most viszont elment egy sebészhez, hogy egy - ahogy ő nevezi - "diszkrét" kezelésnek, hyaluronsavas ráncfeltöltésnek vesse alá magát. Tünci most nagyon elégedett az eredménnyel.

Dobó Kata műsorát örökölte meg Tatár Csillahttp://www.life.hu/bulvar/20140401-uj-musort-kap-tatar-csilla-stilusvadasz-cimmel-a-tv2-n.htmlA Facebookon tette közzé örömét Tatár Csilla: elkezdődtek a műsorvezető divatműsorának felvételei. A Stílusvadász című műsort Dobó Katától veszi át a Mokka műsorvezetője. TV + BulvárOrigoVV Iza a párbajgyőzteshttp://www.life.hu/bulvar/20140330-az-rtl-2-valovilag-6-cimu-musoranak-parbajan-vv-iza-es-vv-charlotte-csapott-ossze.htmlAki igazi cicaharcra számított a ValóVilág 6 vasárnap esti párbaján, nem csalódott. A stúdióban két "ősellenség" Iza és Charlotte csapott össze egymással. TV + BulvárRTLKLUBCooky és Hien nyerte A Nagy Duettethttp://www.life.hu/bulvar/20140330-a-tv2-a-nagy-duettjeben-harom-paros-cooky-es-hien-majoros-hajnalka-es-kiraly-viktor-dolhai-attila-es.htmlA TV2 A Nagy Duettjének döntőjében a zsűri és a nézők szavazatai szerinti három legjobb páros énekelt a győzelemért. TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.