Dukai Regina lilára váltott

Forrás: Instagram/Dukai Regina -
modell fotó Photoshop lila extrém Dukai Regina hajfestés hajszín Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A modell Instagramján osztotta meg új hajszínét, amely mint kiderült, nem hosszú távra készült.

Ireland Baldwin és Nicole Richie után Dukai Regina is csatlakozott a lila hajú sztárok sorához.

Forrás: Instagram/Dukai Regina

A magyar modell képmegosztó oldalára töltötte fel extrém hajszínéről készült fotóját. Bár rajongói elismeréssel nyilatkoztak új frizurájáról, Regina azért nem mulasztotta el megemlíteni, csak a Photoshoppal játszott el egy kicsit. Úgy látszik, a modellnek tényleg minden jól áll, legyen az egy extrém hajszín vagy egy smink nélküli arc.

Légiesen könnyű alapozók tavaszrahttp://www.life.hu/trend/20140324-borapolas-es-smink-legiesen-konnyu-alapozok-tavaszra-larion-oscar-tippjeivel.htmlAz első napsugarak jót tesznek a bőrnek, és hatásosak a pattanások ellen is. Ha még egy tavaszi méregtelenítést is beiktatsz az életedbe, akkor ez az arcbőrödön is meglátszik majd - így nem lesz szükség vakolatnyi alapozókra. Larion Oscar sminkmester segítségével a Life.hu utánajárt, hogyan válasszunk kellemes állagú, légiesen könnyű alapozót tavaszra. TrendOrigoFelismerhetetlen lett Nicole Kidmanhttp://www.life.hu/trend/20140402-nicole-kidman-ausztral-szineszno-felismerhetetlen-lett-a-legujabb-jimmy-choo-kampanyban.htmlA színésznő melltartó és nadrág nélkül szerepel Jimmy Choo legújabb kampányában, amiben nem mellesleg alig lehet ráismerni.Trend--Melltartó nélkül lépett színpadra Lily Allenhttp://www.life.hu/trend/20140402-lily-allen-brit-enekesno-attetszo-felsoben-melltarto-nelkul-lepett-szinpadra-londonban.htmlMerész fellépőruhát választott a brit énekesnő egy gyerekeknek szervezett jótékonysági koncertre.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.