Ilyen Tyra Banks smink nélkül

Forrás: Facebook/Tyra Banks -
Tyra Banks Facebook szupermodell smink nélkül
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szépséges modell ritkán fedi fel ezt a természetes arcát.

Új oldaláról mutatkozott be Tyra Banks, aki a minap smink nélküli fotót posztolt Facebook oldalára. Ahogy ez lenni szokott a hasonló fotóknál, a szupermodell is csodásan fest két kiló vakolat nélkül is. Persze, könnyű neki, vágják rá sokan, hiszen ez valahol munkaköri kötelessége. A híresség a képen felfelé tekint, az eget kémleli, miközben mélyen elgondolkodik azt élet nagy dolgairól, üzleti döntésekről, a családjáról és arról, hogy visszamenne a büfébe egy második körre. (mármint nyilván egy kávéra)

Forrás: Facebook/Tyra Banks

Smink nélkül, pufi arccal forgat Jennifer Anistonhttp://www.life.hu/trend/20140404-jennifer-aniston-szinesznot-slamposan-barna-arccal-kaptak-lencsevegre-legujabb-filmje-forgatasan-los.htmlA színésznő szokatlan külsővel forgatja legújabb filmjét.Trend--Dukai Regina lilára váltotthttp://www.life.hu/trend/20140403-dukai-regina-modell-lilara-festette-hajat.htmlA modell Instagramján osztotta meg új hajszínét, amely mint kiderült, nem hosszú távra készült.TrendOrigoMilliókat költött, hogy Jennifer Lawrence-re hasonlítsonhttp://www.life.hu/trend/20140403-jennifer-lawrence-amerikai-szinesznore-akar-hasonlitani-kitty-ezert-milliokat-koltott-plasztikai.htmlAz Oscar-díjas színésznőre akart hasonlítani, ezért vagyonokat költött plasztikai műtétekre Kitty.TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.