Sztárparádé Londonban - Peaches Geldof is ott volt

Forrás: Northfoto -
divatbemutató Peaches Geldof Sophie Ellis Bextor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány napja az F&F bemutatta a 2014-es őszi-téli kollekcióját az angol fővárosban. A divatbemutatón a Life.hu is ott volt. Mielőtt elárulnánk, mi is lesz a trend idén ősszel, bemutatjuk az esemény sztárvendégeit.

Igazi sztárparádé volt a londoni Somerset House-ban csütörtök délután. Nemcsak mi, újságírók és divatbloggerek vettünk részt az eseményen, de Európa több országából számtalan divatmániás is érkezett a bemutatóra. Persze ahogy az lenni szokott, jónéhány híresség is kíváncsi volt a legújabb trendekre: az angol valóságshow sztárok mellett ott volt a világszerte ismert énekesnő, Sophie Ellis Bextor is, akinek nemrég jelent meg legújabb lemeze. Sophie igen visszafogottan öltözött fel az eseményre: búzakék ruhájával, fehér blúzával és inkább kényelmes, mint dögös szandáljával olyan volt, mint egy egyszerű, de nagyon bájos fiatal lány.

Peaches Geldof és Sophie Ellis Bextor Forrás: Northfoto, F&F

A kint igen népszerű The Only Way is Essex valóságshow két sztárja, Sam és Billie Faiers is részt vettek a bemutatón, csak úgy, mint például az Anglia-szerte ismert celeblány, Lucy Mecklenburgh. Sőt, a hétfőn, 25 évesen elhunyt Peaches Geldof is ott volt a sztárvendégek között. Bob Geldof lányát a hét elején találták holtan, halálának körülményei még ismeretlenek.

Farmermánia tavasszal - melyik stílus passzol hozzád?http://www.life.hu/trend/20140325-divat-es-trend-farmerok-tavaszra.htmlHa van egy-két jó farmerod, akkor már meg is van a fél ruhatárad, hiszen nincs ennél jobban kombinálható ruhadarab. Tavasszal különösen imádjuk az örök klasszikust, mert a nadrágok mellett megjelennek az ingek, dzsekik, ruhácskák és szoknyák is - természetesen farmerból.TrendOrigoLégiesen könnyű alapozók tavaszrahttp://www.life.hu/trend/20140324-borapolas-es-smink-legiesen-konnyu-alapozok-tavaszra-larion-oscar-tippjeivel.htmlAz első napsugarak jót tesznek a bőrnek, és hatásosak a pattanások ellen is. Ha még egy tavaszi méregtelenítést is beiktatsz az életedbe, akkor ez az arcbőrödön is meglátszik majd - így nem lesz szükség vakolatnyi alapozókra. Larion Oscar sminkmester segítségével a Life.hu utánajárt, hogyan válasszunk kellemes állagú, légiesen könnyű alapozót tavaszra. TrendOrigoMutasd a combod! Rövid szoknyácskák tavaszrahttp://www.life.hu/trend/20140325-divat-es-trend-tavaszi-szoknyakorkep.htmlIdén szinte minden divat, már ami a szoknyákat illeti. 2014 tavaszán hódítanak a cuppanós ceruzaszoknyák, a kislányosan fodros, rakott fazonok, de nem lőhetsz mellé a klasszikus farmerminivel és egy maxi darabbal sem. A Life.hu most a rövid szoknyákat vette górcső alá - ezekben nem maradnak ám rejtve a virgácsaid!TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.