katy perry haj hajfestés zöld Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megdöbbenéssel fogadták rajongói az énekesnő hajszínválasztását, aki képmegosztó oldalán mutatta meg zöldre festett tincseit.

Katy Perrytől eddig sem álltak távol az extrémebb dolgok, ha a külsejéről van szó. Az énekesnő most frufruja kivételével zöldre színezte egyébként sötétbarna haját, az eredményt pedig Instagram-oldalán osztotta meg követőivel – akik közül nem egy fogadta értetlenül Katy választását.

Forrás: Instagram/Katy Perry

Nem ő az egyedüli a sztárvilágban, aki az őrültebbnél őrültebb hajszínek mellett voksolt: Kelly Osbourne lilája után Nicole Richie és Alec Baldwin lánya, Ireland is kipróbálta az életet színes tincsekkel.

Johnny Depp gyűrűje és Lady Gaga betörési kísérletehttp://www.life.hu/trend/20140403-divatmustra-johnny-depp-eljegyzesi-gyuruje-emma-watson-lady-gaga-rita-ora-kate-winslet-cameron.htmlSztárjaink hol elfeketedtek, hol kifehéredtek, a leghangosabbat azonban Johnny Depp eljegyzési gyűrűje szólt. Jöjjenek hát a jók, a rosszak és a csúfak a hét vörös szőnyegéről.TrendOrigoÍgy néz ki smink nélkül Gwyneth Paltrowhttp://www.life.hu/trend/20140325-gwyneth-paltrow-amerikai-szineszno-smink-nelkul-iszik-vizet.htmlNatúr szépségével hirdeti a víz gyógyító erejét a színésznő.TrendOrigoTerhes pocakja miatt gúnyolták Elsa Patakythttp://www.life.hu/trend/20140306-elsa-pataky-magyar-spanyol-modell-szinesznot-terhes-pocakja-miatt-gunyoltak-ki.html„Olyan, mintha sörhasa lenne" – jegyezte meg egy divatkritikus a magyar származású modell-színésznőre, aki nem mellesleg ikreket vár párjától, Chris Hemsworth-től.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.