Sean Penn lánya mindenkit megbabonázott

Forrás: treatsmagazine/Tony Duran -
meztelenség fotózás Robin Wright Penn Sean Penn Dylan Penn Treats magazin lány színészet fekete-fehér
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világhírű színész dekoratív lányának meztelen magazinfotóival van tele az internet. Tényleg lenyűgöző képek születtek.

Lélegzetelállító fekete-fehér képeken pózol a pőre Dylan Penn a Treats magazin hasábjain. Sean Penn és Robin Wright 22 éves lányáról korábban az a hír járta, hogy megkörnyékezte őt a nagy nyuszis magazin. Ő azonban úgy tűnik, más utat választott. Az igéző szépség a művészmagazin borítóján landolt: teljesen meztelenül állt modellt. Íme:

Forrás: treatsmagazine/Tony Duran

A képeket Tony Duran készítette. Dylan azt mondta, azért mondott igent a szexi fotózásra, mert ismeri, sőt, egyenesen csodálja a művész munkáit.

Forrás: treatsmagazine/Tony Duran

„Mindig is szerettem az ízlésesen megkomponált meztelen fekete-fehér képeit, amelyeken az elegáns, ugyanakkor erős szépségek jelennek meg."

Bár a lány szerepelt már az Elle, a GQ és a W magazinokban is, a színészet számára az első. Ezen mondjuk nincs mit csodálkozunk, hiszen tudjuk, hogy Oscar-díjas édesapja Hollywood egyik legfelkapottabb színésze.

Forrás: treatsmagazine/Tony Duran

„A hónap végén kezdem az első filmem forgatását Eli Morgan Gesnerrel. Egy horrorfilm lesz, már alig várom. Ráadásul három hetet New Yorkban tölthetek tavasszal. És ezért még meg is fizetnek?! Basszus, igen"- mesélte őszintén Dylan.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.