húsvét 2014 parfüm húsvét illat kozmetikum
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha húsvét, akkor locsolkodás - ám nem mindegy, mivel! Íme egy kis inspiráció a férfiaknak - megmutatjuk, mivel érdemes meglepni a hölgyeket.

Nem titkoljuk: nem vagyunk oda a húsvéthétfői locsolkodásért, különösen nem a kellemetlen szagú parfümökért. Ennek azonban nem kéne így lennie: mutatunk néhány új tavaszi illatot, amiktől azonnal megszeretnénk ezt a régi jó szokást. Idén egyébként a virág- és gyümölcsillatok mellett találtunk extra kombinációkat is - jó válogatást!

1. Bvlgari: Omnia Indian Garnet

A parfümöt az egzotikus India illatai és fűszerei inspirálták. A keleties kompozícióban megtalálható a mandarin és a narancs aromája is.

2. Fendi: Fan di Fendi Blossom

A tavaszi kompozícióban keveredik a japán cseresznyevirág, a japár körte és a málna illata. A végeredményt az egyiptomi jázmin, a kínai magnólia, a vanília és a fehérpézsma keveréke teszi igazán nőiessé.

3. Dolce&Gabbana: Dolce

Ez egy igazi lágy, nőies illat, aminek alapját a fehér virágok adják, de a neroli, a papaya, a nárcisz és a fehér tündérrózsa illata is fellelhető benne.

4. Dior: Miss Dior Blooming Bouquet

Ha rajongsz a virágillatokért, akkor ez a visszafogott, bazsarózsa illatú parfüm nagyszerű választás.

5. Guerlain: La petite robe noire Couture

Ha egy illat lehet elegáns, akkor ez az: a málna illata, a friss virágok és a fás illatjegyek tökéletes elegyet alkotnak.

6. Escada: Born is Paradise

A trópusi illatkompozíció a varázslatos Francia-Polinéziát idézi: az ananász, a kókusztej, a savanykás ízű görögdinnye és a zöld alma illatai is fellelhetők benne.

7. Nina Ricci: La Tentation de Nina

A friss, virágos gyümölcsös illatkreációt a macaron édessége teszi különlegessé. Tökéletes parfüm meleg tavaszi estékre!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.