Megnőttek Vajna Timi mellei

Forrás: Vajna Tímea/Instagram -
Andy Vajna mellműtét síelés Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szembetűnően méretesebb kebellel pózol az Instagramra feltöltött fotóin Vajna Tímea. 

Timi a minap büszkén pózolt síelés közben szűk, fehér pólóban, amely látni engedte körülbelül két mérettel dúsabb keblét. A képen még az is kivehető, hogy sportmelltartót visel, ami síelés közben persze praktikus, mellműtétek után pedig hetekig kötelező.

Forrás: Vajna Tímea/Instagram

"Egyértelműnek tűnik, hogy plasztikai beavatkozás történt. Ránézésre háromszázharminc köbcentis implantátumot tehettek be, amely két melltartómérettel nagyobb mellet jelent" magyarázta egy plasztikai sebész a Blikknek a fotó alapján.

Forrás: Vajna Tímea/Instagram

Tímeát a napilap megkérdezte, hogy mi történt, aki tagadta, hogy műtéten esett át, a látványos átalakulásra azonban nem kívánt magyarázatot adni.

Beyoncé, ezt elrontottad! http://www.life.hu/trend/20140412-beyonce-enekesno-vekonyra-photoshopolta-magat-es-bakizott.htmlAz Instagramra töltött fel magáról képet Beyoncé. Ez persze önmagában nem lenne hír, de amellett, ahogyan ezt tette, nem lehet elmenni szó nélkül. TrendOrigoLilu pirosra váltotthttp://www.life.hu/trend/20140410-lilu-az-rtl-2-valovilag-6-kihivasat-piros-tincsekkel-vezette.htmlMegdöbbentő hajszínnel állt szerdán este kamerák elé Lilu. A műsorvezető a Facebookra is feltöltötte a róla készült fotót. TrendOrigoKiszel Tünde feltöltette a ráncaithttp://www.life.hu/trend/20140401-kiszel-tunde-naptardiva-hyaluronsavas-rancfeltoltesnek-vetette-ala-magat.htmlKiszel Tünde mindig is büszke volt arra, hogy minden porcikája természetes, most mégis vállalkozott egy kisebb beavatkozásra. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.