Coachella mindörökké - így fesztiváloznak a világsztárok

Coachella fesztivál Alessandra Ambrosia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Coachella fesztivált 1999 óta rendezik meg a kaliforniai sivatagban, nem messze Indio várostól. Az évek során a legmenőbb amerikai zenei rendezvénnyé nőtte ki magát, két éve pedig már nemcsak egy, de két hétvégén át bulizhatnak az ide látogatók. A vasárnap véget ért eseményen a sztárfellépők mellett celebek százai engedték ki a fáradt gőzt.

A világsztárok legalább annyira gondosan készülnek erre a fesztiválra, mint egy-egy vörös szőnyeges eseményre. Itt ugyanis mindannyian bemutathatják bohém, fesztiválozós, lazábbik énüket - természetesen jól megkomponált szettekben. Idén vitathatatlanul a crop top (haspóló) és a maxiruha volt a menő. No meg a szakadt farmer, minden mennyiségben.

Akik a maxiruhára esküsznek

Alessandra Ambrosio modell szinte minden évben a Coachella vendége. A Victoria's Secret fehérneműcég angyalkája többnyire maxiruhában ropja, csakúgy, mint a milliárdos örökösnő, Paris Hilton is.

Forrás: Northfoto

Akik igyekeznek sokat mutatni

Idén a crop topok hihetetlenül népszerűek - különösen a fesztiválokon. Kendall Jenner is ilyet viselt szakadt farmersorttal, western stílusú csizmával és hosszú kardigánnal. Barátnője, Selena Gomez azonban egy fehér, átlátszó csipkeruhával spékelte meg a szettjét. Abban mondjuk már nem vagyunk biztosak, hogy 5 perc fesztiválozás után a hófehér ruha nem lesz szürkésbarna...

Forrás: Northfoto

Galéria

/1404/Coach20144201536Hová lettek a trendek? Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20140418-a-life-hu-heti-stilusmustrajaban-szerepel-katalin-hercegno-emma-stone.htmlA héten a sztárok inkább a húsvétra készültek divatozás helyett. Egy híresség sem választott 2014 trendszínei közül, sőt: hódított a néhány éve divatos color blocking és a fehér csipke. Következik a Life.hu heti stílusmustrája. Trend--Fűszeres lányból divatikon: boldog szülinapot, Victoria!http://www.life.hu/trend/20140415-victoria-beckham-divattervezo-a-spice-girls-egykori-tagja-szuletesnapos-40-eves-lett.htmlVictoria Beckham mindössze húszévesen lett világsztár a Spice Girls csajokkal. Most, húsz évvel később azonban már elérte azt, hogy munkáját valóban elismerik - divattervezőként évek óta bebizonyítja, hogy volt értelme otthagynia a popszakmát. Beckhamné április 17-én lett negyvenéves.Trend--Katalin hercegnő elbűvölte a pilótákat ishttp://www.life.hu/trend/20140419-katalin-hercegno-ragyogoan-szep-volt-brisbane-ben.htmlAz ausztrálokon kívül mi is elaléltunk a hercegnő ruhájától - háromhetes körútja során szerintünk ugyanis most volt a legcsinosabb. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.