Mel Gibson ápolatlan szakáll külső
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sosem volt még ilyen ápolatlan a színész: hatalmas szakállal és kócos hajjal kapták lencsevégre.

Nehéz elhinni, pedig így van: a képen látható szakállas, lepukkant külsejű fickó nem más, mint Hollywood egykori szívtiprója, Mel Gibson. Az immár 58 éves színész, akit egykor a világ legszexisebb férfijának is megválasztottak, remélhetőleg egy filmszerep kedvéért változott szinte felismerhetetlenné.

Forrás: NORTHFOTO
Egészséges hát, szép tartás - próbáld ki a gerinctréninget!http://www.life.hu/ez-zsir/20140415-dinamikus-gerinctrening-gyakorlatok-jot-tesznek-a-hatnak-nagy-amarilla-velemenye.htmlBiztosan ismered Pilates mondását, miszerint annyi idős vagy, amennyi a gerinced. Ezek a szavak tökéletesen tükrözik a lényeget: hiába van kerek popsid és kockahasad, ha a gerinceddel számtalan problémád van. Amennyiben nem áll hozzád közel a jóga és a pilates, próbáld ki a dinamikus gerinctréninget - néhány hónap után az erős hát és a szép tartás garantált!Ez Zsír!OrigoVarga Viktor és Cinthya kapcsolata mélypontra jutott?http://www.life.hu/intim/20140422-varga-viktor-enekes-es-cinthya-dictator-fotos-az-edes-elet-sztarjanak-kapcsolata-valsagba-jutott.htmlAz Édes élet sztárjai mostanában sokat vitatkoznak, Cinthya a Mokka adásában elárulta a feszültség okát. IntimFotó: Hámori Zsófia/Life.huDaganatot operáltak ki Benkő Laci szeme alólhttp://www.life.hu/drlife/20140422-az-omega-billentyuse-benko-laszlo-szeme-alol-daganatot-operaltak-ki.htmlAz Omega billentyűse a műtét után már jobban van, de sokáig szenvedett az arcán lévő kinövéstől, ami hosszas kezelések ellenére sem múlt el, így muszáj volt kés alá feküdnie.Dr. Life

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.