Ő 2014 leggyönyörűbb nője

Forrás: Twitter/TodayShow -
Oscar-díj People magazin Lupita Nyong'o szépség legszebb nő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Oscar-díjas Lupita Nyong'o lett a legszebb nő idén a People magazin szerint.

Hivatalos: a friss Oscar-díjas Lupita Nyong'o-t nyilvánította a legszebbnek 2014-ben a People magazin. A fekete bőrű színésznő ezzel olyan nagyágyúkat előzött meg, mint Julia Roberts, Julianna Margulies vagy Jennifer Lawrence - írja a Huffington Post. A szokásos címlapfotó a legszebbekről a Today show Twitter oldalán jelent meg először. Íme:

Forrás: Twitter/TodayShow

A hír nem érte igazán váratlanul a magazin olvasóit (és a világot sem). Nemcsak azért, mert Lupita csodaszép. A tehetséges lányra év elején figyeltünk fel igazán az Oscar-gálán, amikor elnyerte az egyik legnagyobb filmes elismerést a 12 év rabszolgaságban nyújtott alakításáért. Nem sokkal ezután szerződést kötött a Lancome Paris-val és minden vörös szőnyeges eseményen a legjobban öltözött sztárok listáját vezeti.

A kenyai színésznő szerényen reagált a hírre, miután megtudta, övé a legszebbnek járó címlapfotó: „Izgalmas volt, ez egy hatalmas bók. Boldog voltam minden lány nevében, akik a címlapon látnának."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.