A kikandikáló bugyik és eldeformálódott testek hete - Divatjelentés a vörös szőnyegről

Catherine Zeta-Jones Rumer Willis mustra Mischa Barton stílus Katie Holmes divatbaki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amit a héten megtanultunk: túl kivágott szoknyarészt tudni kell viselni, különben úgy járunk, mint Rumer Willis, ha pedig már egyszer az Isten is olyan jó nőnek teremtett minket, mint Katie Holmes vagy Catherine Zeta-Jones, ne féljünk megmutatni. Így nyúltak mellé a héten sztárjaink a vörös szőnyegen.

Katie Holmes bájos. Zac Posen ruhája maga a tökély. A kompozíció valahogy mégsem áll össze egésszé. Itt most nem is a félbehagyottnak látszó sminkről és frizuráról beszélünk, hanem valami egészen másról. Mint ami Catherine Zeta-Jones esetében is érződik: szép, csinos, de egy ilyen nő jobbat is tudna ennél.

Forrás: AFP, Northfoto

Mi hiányzik Katie Holmesból és Catherine Zeta-Jonesból?

Ha Mischa Barton rövidebb törzset és egyben egy teljesen eldeformált alakot szeretett volna elérni ezzel a függönyre hajazó Têca By Helô Rocha ruhával, akkor összejött neki. Azért nyaklánc nélkül szívesen megnéztük volna. Ahogyan Steve Cookot is egy konszolidáltabb öltönyben és egy nyolcvanas években konzerválódott frizura nélkül.

Forrás: AFP, Northfoto

Melyikük lőtt mellé jobban?

Lassan többet lehet hallani Rumer Willis jobbnál jobb ruhaválasztásairól, mint híres szüleiről. Bruce Willis és Demi Moore lánya ezúttal egy merészen kivágott szoknya mellett tette le a voksát, amelyet egy kis bugyivillantással spékelt meg az Elle Woman in Music estjén. Szintén ugyanezen a partin jelent meg Kiersten Hall színésznő is, aki bár nem tette közszemlére az alsóneműjét, minden egyéb mást megpróbált: a lábait, a hasát, a melleit, a karjait... Mi eggyel is beértük volna.

Forrás: AFP, Northfoto

Mi hiányzik Katie Holmesból és Catherine Zeta-Jonesból?

Felismerhetetlen lett Mel Gibsonhttp://www.life.hu/trend/20140422-mel-gibson-szineszre-alig-lehet-raismerni.htmlSosem volt még ilyen ápolatlan a színész: hatalmas szakállal és kócos hajjal kapták lencsevégre.Trend--Banánnak csúfolta Vilmos Katalin hercegnőthttp://www.life.hu/trend/20140416-divatbakik-a-heten-jared-leto-puff-daddy-ellen-page-amy-landecker-vilmos-herceg-katalin.htmlJared Leto a mi Győzikénktől vett divattanácsot, Katalin hercegnő stílusába maga a kedves férj kötött bele, Amy Landecker pedig elfelejtette átvenni a pizsamáját. Volt mit megjegyezni a héten.Trend--Férje mentette meg a villantástól Michelle Obamáthttp://www.life.hu/trend/20140414-michelle-obama-szoknyaja-majdnem-fellibbent-barack-obama-mentette-meg-a-villantastol.htmlEzért jó, ha az ember lányának férje mindig résen van. Kínos pillanattól óvta meg feleségét Barack Obama.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.