fashion week sárga (szín)
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha május, akkor legyen a sárga! Pláne 2014-ben, amikor az egyik legtrendibb szín ez az üde árnyalat. Minden életkorban jól áll a napsárga, így anyák napja alkalmából egy anyás és egy lányos szettet válogattunk össze.

Nemcsak mi, de a Jónő Team stylistcsapata, a Fashion Donor is arra biztat, hogy viseld bátran a tavasz legüdébb színét. "A világos bőrűek inkább kerüljék, kivéve, ha már a nap megsütötte őket! A barna tónusokat kiemeli a szín, amelynek köszönhetően még élettel telibb lesz az arc. Vidámmá, energikussá teszi a szettet az is, ha csak egy egyszerű szabású fehér farmerral hordjuk! Szóval színre fel!" - vallják a lányok, és mi sem tudunk vitatkozni: a sárga-fehér szett minden alkalomra ütős párosítás. Mutatjuk is, mennyire.

Csinos anyukáknak

Egy napsárga ruha mindenkit felvidít! Fehér zakóval és csinos magas sarkúval párosítva nincs olyan esemény, ahová ne passzolna ez a szett.

1. Fehér zakó - Art'z Modell 2. Gyűrű - Panyizsuzsi 3. Ruha - Zara 4. Clutch - Mango 5. Cipő - Deichmann

Energikus lányoknak

Bájos csipkesort dögös, tűsarkú szandállal? Egyszerűen imádnivaló!

1. Blézer - Massimo Dutti 2. Nyalánc - Mango 3. Top - Mango 4. Táska - TopShop 5. Magas sarkú - Bagatt 6. Sort - H&M

Kiegészítők minden mennyiségben

Ha nem passzol a bőrszínedhez a napsárga, de azért szívesen belecsempésznéd a szettedbe, akkor válassz egy-két kiegészítőt. A fehéren kívül farmerrel, türkizzel és élénkzölddel is istenien néz ki.

1. Nyaklánc - H&M 2. Körömlakk - OPI 3. Napszemüveg - F&F 4. Cipő - Nike 5. Táska - Tamaris 6. Fülbevaló - H&M
A hónap színe: élénkzöldhttp://www.life.hu/trend/20140420-divat-es-trend-a-honap-szine-az-elenzold.htmlHa kicsit vadabbra cserélnéd a pasztellrózsaszín holmijaidat, de még nincs ötleted, melyik szín legyen a befutó, akkor jó szívvel ajánljuk neked az élénkzöldet. Ez az árnyalat amellett, hogy nyugtató hatással van az idegrendszerre, nagyon jól variálható más üde színekkel is. Jókedvet és derűt árasztasz magadból, ha élénkzöld holmikat viselsz - ezért is választotta a Life.hu áprilisra a hónap színének!TrendA hónap színe: az angyali pasztellrózsaszínhttp://www.life.hu/trend/20140318-divat-es-trend-a-honap-szine-a-pasztellrozsaszin.htmlAlig vártuk már, hogy a sötét, téli ruhákat világos, kellemes színű tavaszi göncökre cseréljük. Imádjuk az évszak árnyalatait, így nem volt könnyű megválasztani a hónap színét. Idén hódít a halványrózsaszín a kifutókon és az üzletekben is, mi pedig egyszerűen imádjuk - a Life.hu megmutatja, hogyan viseld!TrendOrigoA hónap színe: csaubarnahttp://www.life.hu/trend/20140110-divat-es-trend-a-honap-szine-a-csaubarna.htmlA simogatnivaló karamelles, sárgásbarna szőrű kutyusról, a csau csauról elnevezett szín télen-nyáron trendi. Építsd be a ruhatáradba te is, de arra jól figyelj, milyen színekkel párosítod. A Life.hu a csaubarnát választotta a hónap színének – így viseld!Trend

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.