fashion week sárga (szín)
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha május, akkor legyen a sárga! Pláne 2014-ben, amikor az egyik legtrendibb szín ez az üde árnyalat. Minden életkorban jól áll a napsárga, így anyák napja alkalmából egy anyás és egy lányos szettet válogattunk össze.

Nemcsak mi, de a Jónő Team stylistcsapata, a Fashion Donor is arra biztat, hogy viseld bátran a tavasz legüdébb színét. "A világos bőrűek inkább kerüljék, kivéve, ha már a nap megsütötte őket! A barna tónusokat kiemeli a szín, amelynek köszönhetően még élettel telibb lesz az arc. Vidámmá, energikussá teszi a szettet az is, ha csak egy egyszerű szabású fehér farmerral hordjuk! Szóval színre fel!" - vallják a lányok, és mi sem tudunk vitatkozni: a sárga-fehér szett minden alkalomra ütős párosítás. Mutatjuk is, mennyire.

Csinos anyukáknak

Egy napsárga ruha mindenkit felvidít! Fehér zakóval és csinos magas sarkúval párosítva nincs olyan esemény, ahová ne passzolna ez a szett.

1. Fehér zakó - Art'z Modell 2. Gyűrű - Panyizsuzsi 3. Ruha - Zara 4. Clutch - Mango 5. Cipő - Deichmann

Energikus lányoknak

Bájos csipkesort dögös, tűsarkú szandállal? Egyszerűen imádnivaló!

1. Blézer - Massimo Dutti 2. Nyalánc - Mango 3. Top - Mango 4. Táska - TopShop 5. Magas sarkú - Bagatt 6. Sort - H&M

Kiegészítők minden mennyiségben

Ha nem passzol a bőrszínedhez a napsárga, de azért szívesen belecsempésznéd a szettedbe, akkor válassz egy-két kiegészítőt. A fehéren kívül farmerrel, türkizzel és élénkzölddel is istenien néz ki.

1. Nyaklánc - H&M 2. Körömlakk - OPI 3. Napszemüveg - F&F 4. Cipő - Nike 5. Táska - Tamaris 6. Fülbevaló - H&M

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.