Lilu merész miniben vezette a VV6 párbaját

Forrás: www.facebook.com/lilublog -
fashion week Való Világ 6 ruha párbaj Lilu merészség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha nem ismered a kocsányon lógó tekintet fogalmát, mutasd meg Lilu fotóját a pasidnak. Na, ugye!

Lilut az X-Faktor színpadán láttuk tündérkirálynőként, dögös hollywoodi dívaként, de volt olyan is, amikor nem igazán találták el a megjelenését (csak azt a csizmát tudnánk feledni!).

A Való Világ adásaiban sokkal merészebb és vagányabb ruhákat engedélyeznek neki a stylistok - a frizuráiról nem is beszélve. Na, de olyat még nem villantott, mint a sokak által nagyon várt Aurelio-Krisztián párbaj estéjén. Nem is ragozzuk tovább: meséljen helyettünk a fotó. Azért annyi hadd biggyesszünk ide: wow!

Forrás: www.facebook.com/lilublog
Lilu pirosra váltotthttp://www.life.hu/trend/20140410-lilu-az-rtl-2-valovilag-6-kihivasat-piros-tincsekkel-vezette.htmlMegdöbbentő hajszínnel állt szerdán este kamerák elé Lilu. A műsorvezető a Facebookra is feltöltötte a róla készült fotót. TrendOrigoRafinált frizurával pózolt Liluhttp://www.life.hu/trend/20140305-az-rtl-2-valovilag-6-musorvezetoje-lilu-a-facebookra-posztolta-frizurajat.htmlAhogy Liptai Claudia a ruháit, Lilu a frizuráját mutatja meg előszeretettel adás előtt rajongóinak. Most is így tett. Mi pedig odáig vagyunk érte!TrendOrigoElalélt Lilutól Istenes Bencehttp://www.life.hu/bulvar/20140303-az-rtl-2-valovilag6-parbajan-lilunak-istenes-bence-udvarolt.htmlCsodásan festett Lilu vasárnap este piros miniruhájában, ami mellett Istenes Bence sem ment el szó nélkül. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.