Irina Shayk címlap Vogue Mario Testino C. Ronaldo
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Merész fotózást vállalt be Cristiano Ronaldo barátnőjével, Irina Shaykkal együtt. A Real Madrid játékosa szupermodell párja mögött a spanyol Vogue címlapján meztelenül pózolt.

A képeket a világhírű fotós, Mario Testino készítette, és már most meg lehet jósolni, hogy a magazin júniusi száma hatalmas siker lesz, mint ahogyan az elmúlt lapszám, amelyen Kim Kardashian és Kanye West pózolt. Cristiano Ronaldo ugyanis jelenleg a világ legjobb labdarúgója, Irina Shayk pedig az egyik legkeresettebb szupermodell, szóval egy elég ütős páros alkotnak. Pláne így!

Forrás: Instagram
Erről beszél most mindenki! Íme, Cristiano Ronaldo új nőjehttp://www.life.hu/intim/20150121-cristiano-ronaldo-focista-uj-baratnoje-lucia-villalon-a-real-madrid-sportriportere.htmlIrina Shayk már a múlté, ha minden igaz, most a Real Madrid dögös sportriporterével melegedett össze a futballsztár.IntimOrigoSzakított Cristiano Ronaldo és Irina Shayk?http://www.life.hu/intim/20150116-cristiano-ronaldo-focista-es-irina-shayk-szupermodell-szakitottak.htmlAz Aranylabda-gála óta egyre többen híresztelik, hogy külön utakon folytatja a futballsztár és a szupermodell.Intim--Bizarr szépségápolási terméket reklámoz Cristiano Ronaldohttp://www.life.hu/trend/20140811-cristiano-ronaldo-bizarr-szepsegapolasi-termeket-reklamoz.htmlA sztárfocista egy úgynevezett arcformáló – igen, jól olvastad! – eszköz népszerűsítéséhez adta az arcát. Nagyon furcsa...Trend--Cristiano Ronaldo mamája bevallotta: meg sem akarta szülni a fiát!http://www.life.hu/csalad/20140719-cristiano-ronaldo-edesanyja-spontan-vetelessel-szeretett-volna-megszabadulni-a-fiatol.htmlA szupersztár focista édesanyja életrajzi könyvében vallotta be, szerette volna megszakíttatni a terhességét - ám az orvosok nemet mondtak a kérésére. Ám ekkor sem tett le borzalmas tervéről: alkohollal és túlzott edzéssel szeretett volna spontán elvetélni a rosszkor érkező Cristianót.Család--Búcsúzik a focivébétől Cristiano Ronaldo? Karrierjébe kerülhet, ha pályára léphttp://www.life.hu/drlife/20140619-cristiano-ronaldo-terdserulese-miatt-lehet-nem-jatszik-a-fociveben.htmlCristiano Ronaldo, a portugál válogatott klasszisa komoly térdsérülésekkel bajlódik. Az orvosok figyelmeztették, karrierje is veszélybe kerülhet, ha játszik a focivébén. Vajon hogy dönt?Dr. Life--A vereség fáj - Cristiano Ronaldo igazi arcaihttp://www.life.hu/news/20140617-cristiano-ronaldo-a-portugal-valogatott-jatekosanak-arcai-a-fociveben-a-nemetek-elleni-meccsen.htmlA portugál válogatott 29 éves sztárja a sírás határán állt a hétfői, németek elleni meccs alatt. Siralmas lelkiállapota a fotókon is visszaköszönt, íme, egy kis ízelítő belőle.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.