Bombanő: így néz ki Hosszú Katinka kisminkelve

Forrás: www.facebook.com/katinkahosszu -
fotózás Hosszú Katinka magazin smink szépség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világsztárok és a smink viszonyáról általában akkor írunk, ha pőre arcbőrrel fotózzák le őket. A világklasszis magyar úszónő, Hosszú Katinka esetében viszont az a ritka, amikor gyönyörűen kisminkelve láthatjuk.

Hosszú Katinka élete nagy részét a medencében tölti, ahol nincs szüksége sminkre. Az úszónő rendszeresen posztol magáról fotókat a Facebook-oldalára, amint épp különleges módon edz, vagy az úszóversenyen megszerzett érmeit mutatja meg rajongóinak. A minap azonban különleges fényképet tett közzé: az egyik magazin fotózásán járt, ahol álomszép sminket készítettek neki. Eddig is tudtuk, hogy Katinka bombanő, de ezután másnak sem lehet kétsége efelől.

Forrás: www.facebook.com/katinkahosszu

Szexi képeken pózol Hosszú Katinkahttp://www.life.hu/trend/20131001-hosszu-katinka-vilagbajnok-uszono-megmutatta-szexi-oldalat.htmlAz úszónő egyre szexisebb. Jót tett neki a házasság, férje mellett kivirult és igazi nővé érett.TrendHosszú Katinka ismét tarolthttp://www.life.hu/news/20140519-hosszu-katinka-uszono-6-aranyermet-szerzett-a-egyesult-allamokbeli-charlotte-ban-zajlo-uszo-grand.htmlKétszáz vegyesen és kétszáz háton is győzelmet aratva, hat aranyéremmel zárta vasárnap Hosszú Katinka az egyesült államokbeli Charlotte-ban zajló úszó grand prix viadalt.NewsHosszú Katinka mindent bevet a sikerért http://www.life.hu/ez-zsir/20140430-hosszu-katinka-izmosra-gyurta-magat.htmlElképesztő módon átalakult az úszónő, aki a medencés edzéseken túl mást is bevetett az izmos testért férje, Shane Tusup irányítása alatt.Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.