fotózás Facebook szelfi smink nélkül Lilu RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az RTL Klub műsorvezetője merész szelfit osztott meg magáról Facebook-oldalán. Sokan valószínűleg nem mernének hasonlót tenni.

Smink nélküli fotót posztolt közösségi oldalára Lilu. A műsorvezetőt általában kisminkelve, tökéletes frizurával láthatjuk, így szokatlan ez a pőre felvétel róla.

Forrás: Facebook/Lilu

„Ma egész nap fotózunk Patrival és Sanyival. Most még smink nélkül" – magyarázta a kép alatt Lilu, akinek arca kissé fáradt, nyúzott, szemei pedig karikásak. Szóval úgy néz ki, mint egy "átlagember", amikor reggel kikel az ágyából. A kommentelők így vélekednek róla: „így vagy a legszebb!" – írta egyikőjük. Míg egy másik szerint Lilu smink nélkül is gyönyörű. Szerintetek?

Bombanő: így néz ki Hosszú Katinka kisminkelvehttp://www.life.hu/trend/20140521-hosszu-katinka-magyar-uszono-kisminkelve.htmlA világsztárok és a smink viszonyáról általában akkor írunk, ha pőre arcbőrrel fotózzák le őket. A világklasszis magyar úszónő, Hosszú Katinka esetében viszont az a ritka, amikor gyönyörűen kisminkelve láthatjuk.Trend--Sharon Stone még mindig tudja, mitől döglik a légyhttp://www.life.hu/trend/20140521-sharon-stone-mini-ruhaban-a-67-cannes-i-filmfesztival-voros-szonyegen.htmlPilótanapszemüvegben és ultrarövid fekete ruhácskában lépett a 67. Cannes-i Nemzetközi Filmfesztivál vörös szőnyegére Sharon Stone.Trend--Kabátban meztelenkedik Rosie Huntington-Whiteleyhttp://www.life.hu/trend/20140521-rosie-huntington-whiteley-a-v-magazinban-meztelenkedik.htmlA szexi modell a V magazin hasábjain vált meg melltartójától.TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.