úszónő szépségápolás Hosszú Katinka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A háromszoros világbajnok gyors- és vegyes úszó olimpikon, Hosszú Katinka sikert sikerre halmoz a medencében, ám a sok edzés mellett a bőrére is nagyon oda kell figyelnie. A Life.hu sorozatában ezúttal a világhírű úszónő mesél szépségtitkairól. 

Van-e valamilyen szépségápolási rituálé, amit még az édesanyádtól tanultál?

Anyu mindig nagyon odafigyel az arctisztításra – lefekvés előtt sosem hagyja ki az arctisztító használatát. Ezt én is igyekszem betartani, ám az éjszakai krém használatában már nem vagyok ennyire ügyes – sokszor elfelejtem.

Forrás: Facebook/Hosszú Katinka

Mi az, amit minden nap megteszel az arcbőrödért?

Napi hat órát áztatom magam klóros vízben, így amennyire csak tudom, próbálom ápolni és hidratálni a bőrömet. Nem sminkelek, hogy lélegezhessen a bőröm, és erősen hidratáló készítményeket vásárolok.

Mi az a szépségápolási termék, ami mindig ott lapul a táskádban?

Az ajakbalzsamom mindig nálam van, sőt, ebből néha az arcomra is jut egy kevés, ha nagyon kiszáradna.

Forrás: Hosszú Katinka

Szerinted mi a legnagyobb butaság, amit egy nő elkövethet a szépsége érdekében?

Egyáltalán nem értek egyet a plasztikai műtétekkel. Biztos van olyan eset, amikor csak ez segít, de alapvetően nem tartom jónak.

Mi az a trend az idei szezonból, ami nagyon tetszik, és te is alkalmazod?

A körmeimet imádom neonszínűre festeni, sőt, most szeretnék hosszú körmöket építtetni a nyárra. A nyári sminkekért is rajongok, ilyenkor ugyanis bátran használhatom az élénk színeket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.