Elpuskázott frizurával partizott Pamela Anderson

frizura smink Pamela Anderson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Baywatch egykori bombázója a dögös rövid frizurája helyett egy minősíthetetlenül közönséges szőke parókában lépett a World Music Awards vörös szőnyegére. Ez vajon mire volt jó?

Azt hittük, Pamela Anderson néhány hónapja rálelt a saját stílusára, amikor dögös rövid hajatvágatott magának. A sztár arcberendezéséhez remekül passzolt a pixie-fazon, ezt még a Jónő team hajszobrásza, Kurucz Niki is elmondta nekünk. Ám úgy tűnik, Pamela képtelen a hosszú fürtök nélkül élni, ezért a keddi World Music Awards díjátadón már hosszú hajjal pózolt.

Forrás: AFP/Valery Hache

No persze nem növesztett hajkoronát pillanatok alatt - ez csupán paróka, ám az igénytelenebb fajtából. Egy dolog ugyanis, hogy idén szupertrendi a kócos frizura, ám ahogy Pamela viseli, az már nem igazán az: a sok tupír és a fazon miatt úgy fest, mint akit a 90-es évekből kergettek 2014-ig. A sminkje sem sikerült jobban - ki kell mondjuk, az ő korában már túl sok ez a töménytelen mennyiségű sötét szemfesték. Kérjük vissza a dögös rövid hajat, Pamela!

Forrás: AFP/Valery Hache

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.