színésznő Jóban Rosszban TV2 extrém smink Szorcsik H. Viktória
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Jóban rosszban sorozat színésznőjének a szívárvány színeit varázsolták az arcára.

Gyönyörű sminket kapott Szorcsik H. Viktória, aki kétgyermekes gyönyörű anyuka. A színésznő szeme olyan színes akár a páva tolla és kövekből kirakott könnycseppek peregnek le az arcán.

Forrás: TV2

„Muszáj megmutatnom nektek ezeket a gyönyörű fotókat! Kedden készítették, de még most is a smink hatása alatt vagyok. Azt gondoltam, ilyen kreatív, színes, extrém munka, nem is létezik itthon. Találkoztam a mesterrel, és a kezei azért dolgoztak, hogy mind a kettőnk fantasztikusan érezze magát. Hát, ez sikerült. Köszönöm: Faragó Zsuzsa sminkmesternek" – írta a kép alá Viki.

Claudia bevallotta, milyen trükktől tökéletes az alakjahttp://www.life.hu/trend/20140529-liptai-claudia-a-tv2-musorvezetoje-bevallotta-alakformalo-fehernemut-hord-a-ruha-alatt.htmlA dögös műsorvezető megmutatta, mi van a ruha alatt, és mitől tökéletes a színpadi megjelenése a szűk ruhákban.TrendOrigoHorváth Éva szebb, mint valahahttp://www.life.hu/trend/20140529-horvath-eva-modellrol-kulonleges-fotokat-keszitettek-amelyeken-ugy-nez-ki-mint-egy-brazil.htmlKülönleges képeken pózolt Horváth Éva. A dögös modellt ezúttal brazil szépségkirálynővé alakították.Trend--Elpuskázott frizurával partizott Pamela Andersonhttp://www.life.hu/trend/20140528-pamela-anderson-ronda-frizuraval-jelent-meg-a-world-music-awards-galan.htmlA Baywatch egykori bombázója a dögös rövid frizurája helyett egy minősíthetetlenül közönséges szőke parókában lépett a World Music Awards vörös szőnyegére. Ez vajon mire volt jó?Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.