Óvd a kedvencedet a kánikulában! Kutyadivat 2014 nyarán

fashion week kutya Budapest Petfest kutyaruha kisállat háziállat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemcsak mi, de a kutyáink is szenvednek nyáron a hőségben. Ennek ellenére ugyanannyira igénylik a mindennapi sétát, mint máskor. A leégésre hajlamos, nagyon rövid vagy fehér szőrű kutyákat illetve a kopasz ebeket a fényvédőn kívül nyári ruhákkal is óvhatod a napsugaraktól. Mutatunk is néhány cuki darabot. 

Kényelmes, szellős kisruhák

Hihetetlen, de igaz: a népies motívumok és a tengerészcsíkok éppúgy megtalálhatók az idei kutyadivatban, mint a mi ruhásszekrényünkben. Fontos, hogy minél vékonyabb anyagú kis pólót válassz kedvencedre, sőt, a focivébé közeledtével a nagy rajongók egy cuki mezzel is meglephetik kedvencüket. A napfénytől ugyan nem óv, de azért mutatunk kutyafürdőruhát is az idei kínálatból...

1. Pinkaholic, 2. Manfred of Sweden, 3. aliexpress.com, 4. Puppia, 5. Luludog bikini

Védelem a napfény ellen

Ha rendszeresen sétáltok kedvenceddel a kánikulában, érdemes egy kis fejfedőt beszerezned neki, már ha elviseli magán az efféle ruhadarabokat. Sőt, egy ideje már kapható kutyusok számára készített napszemüveg is. Ha sziklás tengerpartra készülsz a kedvenceddel, akkor érdemes választanod számára egy kiscipőt, ami megóvja a talpát a kövek okozta sérülésektől.

1. Sapka: Koti, 2. Szemüveg: Doggles - Originalz, 3. Sapka: Doglike, 4. Kutyacipő: Trixie, 5. Pinkaholic

Póráz nélkül sehova!

Bár a napfénytől nem óv a póráz, mégis fontos, hogy jól válaszd ki kedvecednek ezt a kiegészítőt. Lehet színes, visszafogott, bőrből készült vagy díszes, a lényeg, hogy passzoljon a kutyus személyiségéhez. Sőt, találtunk olyan pórázt is, ami nyárra tökéletes, mert kis fejkendő is tartozik hozzá.

1. Petfashion, 2. Suck Right!, 3. Manfred of Sweden, 4. Marily'n Leash, 5. Pinkaholic, 6. Koti, 7. Fressnapf
Így búcsúzik egymástól kutya és gazdájahttp://www.life.hu/drlife/20131120-igy-bucsuzik-a-halalosan-beteg-kutya-es-gazdaja-egymastol-meghato-es-gyonyoru-fotok.htmlÁllat és gazdája utolsó pillanatait örökíti meg Sarah Ernhart fotós, akihez egyre többen fordulnak különleges szolgáltatása miatt. Egyszerre megható és gyönyörű.Dr. LifeÍgy tanítsd meg a kutyának, hogy ne lopjon!http://www.life.hu/drlife/20130517-igy-tanitsd-meg-a-kutyanak-hogy-ne-lopjon-az-asztalrol.htmlNagyon határozottan kell fellépni, ha a kutya kaját lop az asztalról. Joó István viselkedési szakértő házi praktikája a videóban.Dr. LifeÍgy jelzi a kutya, ha beteg van a családbanhttp://www.life.hu/drlife/20130424-morgassal-agressziv-viselkedessel-jelzi-a-kutya-ha-beteg-van-a.htmlA falkában élő kutya a rangsorban alatta lévőket morgással, odakapással helyre teszi. Ha nem megfelelően kezeled a családtagjaidat, akkor elképzelhető, hogy a kutya magasabb rangúnak érzi magát, ezért morogni fog rájuk, agresszív lesz velük. Amennyiben hirtelen történik ilyen viselkedésváltozás a kutyánál, akkor gondolni kell a családtag betegségére is, hiszen így jelzik, hogy rangban fölé került.Dr. Life

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.