A tanga ideje lejárt – itt a fehérneműk legújabb generációja

Forrás: AFP/Sonia Recchia -
fehérnemű Kendall Jenner bugyi tanga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lerántottuk a leplet a merész felvágások titkáról – így működik a C-string tanga.

Emlékeztek még Kendall Jennerre, akitől pár hete mindenki a bugyiját kérte számon? A Kardashian nővérek egyike a torontói MuchMusic vörös szőnyegén lepte meg a nagyérdeműt különleges és nagyon merész kivágású Fausto Puglisi estélyijében. Ebben:

Forrás: AFP/Sonia Recchia

Ha minden igaz, nem kellett otthon hagynia az alsóneműjét a modellbabérokra törő tinisztárnak – feltéve, ha ő is rálelt arra, amire mi. Erre:

Forrás: Amazon

Ez a furcsa bugyi a „C-string" névre hallgat, és pont annyit takar el, amennyit kell. Pontosabban amennyit mindenképp kell. Hogy milyen egyszerűen is működik ez a fehérnemű, azt az alábbi videó mutatja be:

Így áll Berkinek a tangabugyihttp://www.life.hu/ez-zsir/20131016-berki-krisztian-sportolo-piros-tangabugyiban-pozolt.htmlSzexi piros tangában pózolt Berki Krisztián, aki a kamerák előtt tanulta meg, hogyan kell megfelelően viselni a póznadrágot.Ez Zsír!Letícia hercegné pont olyan szerencsétlenül villant bugyit, mint Katalinhttp://www.life.hu/news/20140609-bugyit-villantott-leticia-hercegne-a-leendo-spanyol-kiralyne-video-keszult-rola.htmlMost, hogy megírtuk: Letícia hercegné lesz Katalin nagy vetélytársa, még egy bizonyítékunk van arra, hogy nem beszélünk félre.News--Ne! Akkor most soha többet nem villant Sarka Kata?http://www.life.hu/bulvar/20140613-sarka-kata-a-viva-cometen-elmondta-nem-hord-tobbe-kihivo-ruhakat.htmlMint ismeretes, Sarka Kata cometes gálaruhája közel egymillió kétszázezer forintot kóstált. A legmeglepőbb azonban mégsem ez volt, hanem amit utána mondott.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.