Nem nehéz, mégis nagyon mutatós - készíts fesztiválmanikűrt!

manikűr körömlakk fesztivál szépségápolás köröm
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Itt a nyár, és vele együtt a fesztiválszezon. A szikrázó napsütés, jó zenék, vidám forgatag garantált, ezért is imádjuk annyira! Mivel ilyenkor nem cipeljük magunkkal a fél gardróbunkat, célszerű olyan manikűrt készíteni, amihez szinte bármilyen ruhát viselhetsz, remek lesz az összhatás. Egy színes, vidám lakkozás szuper kiegészítője lehet bármilyen fesztiválszettnek - mutatom is az idei kedvencemet! 

A manikűr mintái - a zenét szimbolizálva - hangjegyek lesznek, méghozzá a szivárvány színeiben pompázva.
Amire szükséged lesz: alaplakk, fehér és színes körömlakkok, fogpiszkáló vagy pontozó, fedőlakk és egy nejlon anyag pl. genotherm (lefűző tasak) a színes lakkok kicsöpögtetéséhez

1. Az első lépés mindig az alaplakk használata, ami megvédi körmeidet a lakkok által okozott elszíneződéstől, és tartósabbá teszi a munkádat. Ezután lakkozd ki a körmeidet fehér körömlakkal, ez lesz az „ágyikója" a színes motívumainknak.

Fotó: Esztergályos Viktória

2. Ha megszáradt az alapszín, pontozó vagy akár fogpiszkáló segítségével fess pöttyöket színes lakkal a körmökre. Én fogpiszkálót használtam, hogy lássátok, nem kell feltétlenül precíziós eszközöket vásárolni.

Fotó: Esztergályos Viktória

3. Óvatosan fesd meg a hangjegyek szárait.

Fotó: Esztergályos Viktória

4. Folytasd ugyanígy tetszőleges színű, színes lakkokkal a hangjegyek felfestését.

Fotó: Esztergályos Viktória

5. A kész manikűrt fedőlakkal varázsolhatod ragyogóan fényessé. A lakkozásod sokkal tartósabb lesz, így a fesztiválon végig szupervidám manikűrrel hódíthatsz! Jó bulizást kívánok!

Fotó: Esztergályos Viktória

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.