Free the Nipple mellbimbó feminista Rumer Willis bikini Scout Willis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bizarr bikinit tervezett két feminista, amelyben bármelyik nő meghökkentheti az embereket mellbimbójával, anélkül, hogy ténylegesen megmutatná azt.

Tovább dagad a bimbó-botrány! Ahogy a Life.hu is megírta, az Instagram pucérkodást tiltó szabálya ellen tiltakozott nemrég Bruce Willis nagyobbik lánya, amikor csupasz felsőtesttel járt-kelt New York utcáin. A Free The Nipple kampány (magyarul szabadítsd ki a mellbimbódat) azóta egyre nagyobb méreteket ölt. Két feminista, Robyn Graves és Michelle Lytle is úgy döntött, hogy kiveszi a részét a buliból. Talán a kisebbik Willis lány cicis pólóján felbuzdulva piacra dobtak egy olyan testszínű bikinit, amelyen mellbimbó-minta is helyet kapott.

Forrás: facebook/Thetatatop

Ha az ember távolról nézi a bikini viselőjét, szinte lehetetlen megállapítania, hogy vajon nudista, vagy úgynevezett „Ta-Ta Top"-ot viselő hölgyet lát. Ez a bikini tökéletes választás lehet a kampányban részt vevő szemérmesebb nők számára. A provokatív darabot május 26-tól lehet elérni az interneten.

Metrón sminkelte magát Drew Barrymorehttp://www.life.hu/trend/20140623-drew-barrymore-metron-sminkelte-magat.htmlA színésznő csajos napot tartott New Yorkban, sminkelni azonban már nem maradt otthon ideje. Megoldotta.TrendOrigoHűha! 3 cicije lett Rumer Willisnekhttp://www.life.hu/trend/20140620-rumer-willis-polojan-3-meztelen-cicivel-jelent-meg-a-free-the-nipple-adomanygyujto-esten.htmlBruce Willis és Demi Moore lánya három cicivel díszített felsővel ment el egy témába vágó adománygyűjtő estre Los Angelesben.Trend--Félpucéran tiltakozott Bruce Willis lányahttp://www.life.hu/intim/20140529-scout-willis-felmeztelen-fotoja-a-twitteren-igy-tiltakozik-az-instagram-meztelenseget-kizaro.htmlBruce Willis lánya, Scout csupasz cicis fotót rakott fel Twitter-oldalára. Így tiltakozik az Instagram meztelenkedést kizáró szabálya ellen.IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.