Megérkezett a focivébére a világ legszexisebb nője is

Forrás: Instagram/Candice Swanepoel -
Candice Swanepoel Rio de Janeiro focivébé szupermodell bikini tengerpart
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Candice Swanepoel falatnyi bikiniben üdvözölte Rio de Janeirót és a vébét.

Igazi fociőrültként végre Candice Swanepoel is megérkezett Rio de Janeiróba. Az idén a világ legszexisebb nőjének választott szupermodell a pálya nézőtere helyett egyenesen a tengerpart felé vette az irányt aprócska bikinijével és csodaszép alakjával felfegyverkezve. Kíváncsi vagy, mivel tartja magát formában a Victoria's Secret modell? Kattints ide!

/1405/Candi2014523173956

Forrás: Instagram/Candice Swanepoel
Pasivélemény: Mi a dolga a barátnőnek a focivébé ideje alatt?http://www.life.hu/intim/20140625-focivebe-2014-futball-vilagbajnoksag-parkapcsolat-feleseg-baratno-feladatok.htmlNem szexel velem a meccsek miatt: rámehet egy kapcsolat a focivébére? című cikkünkben alaposan körüljártuk, mit tehet és mit nem az a nő, akinek a pasija őrült focirajongó, aki egyet sem hagy ki a 2014-es brazíliai világbajnokság összecsapásai közül. A Life.hu most annak is utánajárt, hogy mit gondolnak minderről a férfiak.Intim--Szülinapi csodacipő és felemás lábbeli – ebben rúgják a bőrt az idei focivébénhttp://www.life.hu/news/20140624-az-idei-focivebe-csodacipoi-lionel-messi-antonio-cannasso-es-gianluigi-buffon-labbelije.htmlLionel Messi speciális születésnapi cipőben, Antonio Cassano felesége nevével ellátott lábbeliben lép pályára az idei focivébén, míg sokan felemás színekben pompáznak. Íme, a legtrendibb és leglátványosabb csukák.News--Így élvezi a focimeccset a vak és siket brazil gyerekhttp://www.life.hu/news/20140623-igy-elvezi-a-focimeccset-a-vak-es-siket-gyerek.htmlEgy ötletes és találékony jelnyelvi tolmács segített Carlosnak végigszurkolni a brazil-horvát mérkőzést.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.