Új esküvői őrület: meztelen feneküket mutogatják a koszorúslányok

Forrás: Imgur -
fashion week esküvő koszorúslány fotózás meztelen menyasszony fenék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindig van új a nap alatt: ezúttal néhány koszorúslány őrült meg az esküvői fotók készítésekor, amely láncszerűen tovább terjedt a bevállalósabb hölgyek között.

Új trend ütötte fel a fejét az esküvői fotók háza táján. Eddig csak néhány lánybúcsú bevállalós barátnőit és leendő aráját érintette meg a pucérkodás szele – most pedig már az esküvői fotókat is elérte.

Forrás: Imgur

A legújabb őrület szerint a koszorúslányok a szokásos módon körbeállják a menyasszonyt, azonban arcuk helyett hátsó felüket mutatják a kamera felé egy szemtelen fenékmutogatással kiegészítve. Mi több, olykor maga az ara is örömmel bekapcsolódik az őrültködésbe - nézd meg ide kattintva, hogyan. Kíváncsian várjuk, mi következik még ezután.

Ilyen egy stílusos menyasszony 2014-ben! Férjhez ment Olivia Palermohttp://www.life.hu/trend/20140629-olivia-palermo-ferjhez-ment-johannes-huebl-nemet-modellhez.htmlOlivia Palermo és Johannes Huebl tulajdonképpen az egyik legstílusosabb amerikai pár, amióta 2008-ban találkoztak. Johannes modellként dolgozik, Olivia a New York-i elithez tartozik, blogol és szépen öltözik - leginkább. Esküvőjük, ahogy az elvárható, rendkívül stílusos volt.Trend--A fogyni vágyó menyasszony mögött durva hét állhttp://www.life.hu/ujelet/daniella/20140627-szanto-daniella-a-kezdj-uj-eletet-fogyni-vagyo-menyasszonya-boxol-es-erosit-a-heti-osszefoglaloban.htmlA Life.hu fogyni vágyó menyasszonya, Szántó Daniella ezen a héten kiütéssel győzött a kilókkal szemben.DaniellaFotó: Hámori Zsófia/Life.huTitkos esküvő: magyar focistához ment férjhez a világhírű szaxofonosnőhttp://www.life.hu/bulvar/20140630-candy-dulfer-szaxofonosno-ferjhez-ment-szanasi-bela-focistahoz-a-liszkay-birtokon.htmlA csinos, szőke zenész, Candy Dulfer nem először járt hazánkban, az első fellépése 1997 júniusában a Budai Parkszínpadon volt, legutóbb pedig 2009-ben a VeszprémFesten játszott, hatalmas sikerrel.Június 26-án ismét hazánkba érkezett, de már nem csak azért, hogy az A38 hajón koncertet adjon. Szombaton kimondta a boldogító igent Szénási Béla focistának.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.