fashion week Fashion donor fehér szín
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alapvetően imádjuk az üde nyári színeket az élénkpinktől a türkizen át a pasztell árnyalatokig, ám a fehér az a szín, ami ilyenkor is alapeleme a szettjeinknek. Nem is volt kérdés, mi legyen júliusban a hónap színe!

Ezt a színt minden mással kombinálhatod: egy fehér ing vagy trikó gyakorlatilag az összes élénk vagy pasztell árnyalathoz passzol. Ezzel egyetért a Jónő Team stylistcsapata, a Fashion donor is: "A fehér szín hódít, akár önmagával párosítva, akár más színekkel. Teltebbeknek a fehér nadrág viselését nem ajánljuk. Világos bőrűek más színű kiegészítőkkel bátran viselhetik. Kifejezetten ajánlott a hideg típusoknak: a nyárnak és a télnek." Mi is arra buzdítunk, viseld a fehéret fehérrel, mert ez az a szín, amiből nem eshetsz túlzásba!

Forrás: Instagram/thezoereport, Instagram/weworewhat

Munkahelyre tökéletes!

A fehér ing egy igazi jolly joker ruhadarab, a megfelelő kiegészítőkkel pedig sosem unalmas. A fémes árnyalatokkal, arannyal és ezüsttel is szuper duettet alkot!

1. Farmer - F&F, 2. Gyűrű - panyizsuzsi, 3. Öv - Mango, 4. Blúz - Zara, 5. Szandál - Bassano, 6. Táska - Zara

A fehér sportos és laza is tud lenni

Fehér sort, trikó és sportcipő: esti meccsnézéshez és fesztiválozáshoz is tökéletes!

1. Sort - Levi's, 2. Nyaklánc - Thomas Sabo, 3. Trikó - Balcsi Original, 4. Kalap - Bershka, 5. Cipő - H&M, 6. Táska - F&F

Elegánsan, hófehérben

Az apró crop top magas derekú, anyagban gazdag szoknyával az egyik kedvenc kombinációnk idén nyáron. Ehhez a szetthez azonban - már csak a szoknyahossz miatt is - tűsarkú szandál dukál!

1. Nyaklánc - Zara, 2. Top - New Yorker, 3. Táska - TheBétaVersion, 4. Cipő - Rekavago, 5. Szoknya - Zara

Meleg nyári estéken is hódíts fehérben!

Könnyű nyári kisruha, telitalpú szandál és néhány romantikus kiegészítő - már csak egy finom pohár rozé kell a tökéletes nyári estéhez.

1. Hajpánt - H&M, 2. Nyaklánc - Lazzarini, 3. Pulóver - Mango, 4. Ruha - Nubu, 5. Táska - New Yorker, 6. Szandál - Bagatt
A hónap színe: paradicsompiroshttp://www.life.hu/trend/20140429-a-honap-szine-paradicsompiros.htmlVarázsold el magad a nyár leglendületesebb színével! Ismerd meg a paradicsompirosban rejlő erőt, és add át magad a szabadság perzselő perceinek.Trend--A hónap színe: napsárgahttp://www.life.hu/trend/20140502-divat-es-trend-a-honap-szine-napsarga.htmlHa május, akkor legyen a sárga! Pláne 2014-ben, amikor az egyik legtrendibb szín ez az üde árnyalat. Minden életkorban jól áll a napsárga, így anyák napja alkalmából egy anyás és egy lányos szettet válogattunk össze.TrendOrigoA hónap színe: élénkzöldhttp://www.life.hu/trend/20140420-divat-es-trend-a-honap-szine-az-elenzold.htmlHa kicsit vadabbra cserélnéd a pasztellrózsaszín holmijaidat, de még nincs ötleted, melyik szín legyen a befutó, akkor jó szívvel ajánljuk neked az élénkzöldet. Ez az árnyalat amellett, hogy nyugtató hatással van az idegrendszerre, nagyon jól variálható más üde színekkel is. Jókedvet és derűt árasztasz magadból, ha élénkzöld holmikat viselsz - ezért is választotta a Life.hu áprilisra a hónap színének!TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.