Mi történt Rába Tímeával? Furcsa szelfit készített

modell szelfi átváltozás Csinibaba Rába Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rába Tímea érdekes fotót posztolt közösségi oldalán, ha nem tudnánk, hogy ő az, alig ismernénk rá, úgy kifehéredett, kisimult vagy nem is tudjuk milyen lett az arca.

Rába Timi legújabb Facebook-posztja után azon tűnődünk, vajon hogyan sikerült ilyenre a kocsiban készült szelfije. Túlretusálta a képet? Erős volt a fény? Sokat nyomkodta a lágyító funkció gombját? Az arca ugyanis természetellenesen sima és tükörtiszta.

Forrás: facebook/Rába Tímea

A háromgyermekes édesanya legújabb fotóján úgy néz ki, mint egy huszonéves csinibaba. Figyelemfelkeltő, az biztos!

Rövidre vágatta haját Kristen Stewarthttp://www.life.hu/trend/20140709-kristen-stewart-uj-haja.htmlA szín maradt, a fazon ment: a 24 éves színésznő a Chanel divatbemutatóján jelent meg újdonsült frizurájával.Trend--Címlapsztár lett a kis György hercegbőlhttp://www.life.hu/trend/20140709-gyorgy-herceg-kerult-a-vanity-fair-augusztusi-cimlapjara.htmlKatalin hercegnő és Vilmos herceg hamarosan egyéves csemetéje került a Vanity Fair augusztusi borítójára.Trend--Wamp! Iszak Eszti hollóasszonnyá változotthttp://www.life.hu/trend/20140707-iszak-eszti-musorvezeto-wamp-holloasszonnya-valtozott-extrem-fotosorozat-keszult-a-szoke-szepsegrol.htmlÚjabb extrém fotósorozatot készítettek Iszak Esztiről, akit még ilyen vadnak sosem láthattunk.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.