Te jó ég, Vilmos herceg is a Photoshop áldozata lett!

retusálás címlap Katalin hercegnő haj kopaszodás Vilmos herceg György herceg Vanity Fair
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden napra jut egy híresség, akivel elbánik a képmanipuláló program. Ezúttal a brit herceg kapott egy kicsit több hajat a Vanity Fair címlapján – állítja a Racked.

Mariah Carey ominózus retusálása után most Vilmos hercegre került sor. Őfelsége egyre ritkuló haján egyébként is előszeretettel élcelődik a bulvársajtó, a Vanity Fair júliusi címlapja után pedig ismét kopaszodása került terítékre.

Forrás: AFP/Vanity Fair

A szóban forgó borítóképen, amelyen a kis György herceg és Katalin hercegnő is látható, az eredeti változathoz képest bizony jóval több hajszál fedi a brit trónörökös fejét – mutatott rá a Racked nevű amerikai oldal, amely rögtön „botrányként" emlegeti a magazin tettét. A Vanity Fair szóvivője tagadta a vádakat, elmondása szerint az árnyékolási és képvágási technikának köszönhetően tűnik többnek Vilmos haja. Ha ők mondják...

Kiszivárogtak Cindy Crawford retusálatlan, meztelen fotóihttp://www.life.hu/trend/20140616-cindy-crawford-retusalatlan-meztelen-fotoi-kiszivarogtak.htmlA képek retusált változatait tavaly már láthattuk, most pedig azt is megnézhetjük, hogy fest a szupermodell úgy, ahogyan a természet valójában megalkotta.TrendOrigoMeglepetééés! Katalin hercegnő állítólag megint várandóshttp://www.life.hu/csalad/20140715-katalin-hercegno-megint-terhes-egy-volt-osztalytarsno-szerint.htmlKatalin régi barátnője, Jessica Hay azt mondta az Australia's New Day című újságnak, hogy a kis Györgynek hamarosan testvérkéje lesz. Korábban az OK! magazin írt az újabb terhességről. Mi meg szépen beszámolunk minderről neked, nehogy egyszer tényleg lemaradj/lemaradjunk a nagy hírről.Család--Még nincs egyéves, de György herceg a mamáját és dédijét is leköröztehttp://www.life.hu/trend/20140624-gyorgy-herceg-a-legjobban-oltozott-kiralyi-hiresseg.htmlNemcsak a mindig stílusos anyukáját, Katalin hercegnőt előzte meg a kis György, hanem dédmamáját, Erzsébet királynőt is maga mögé utasította egy internetes szavazáson.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.