Cameron Diaz monokinizett – nem kellett volna

Forrás: Esquire -
lesifotós Szardínia monokini luxusjacht előnytelen Cameron Diaz fürdőruha Sex Tape
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Luxusjachtján kapták lencsevégre a színésznőt, amint fekete fürdőruhájában kimászik a vízből. Irtó előnytelen kép készült az ázott Diazról, amit most megosztunk veled.

Vagy a monokini nem volt jó választás vagy a kép készült érdekes szögből, de tény az, hogy nagyon furcsán néz ki Cameron Diaz azon a felvételen, amely Szardínia szigeténél készült róla. A színésznő élvezte a szabadságot, kedélyesen úszkált luxushajója körül barátjával, Benji Maddennel, amikor kattant a masina. A Daily Mail szerint, ahol a fürdőrucis képeket is megnézheted, meglátszik a hírességen az életmódváltás és a sok edzés, mert remekül néz ki. Valahogy mi nem osztjuk teljesen ezt.

Forrás: Esquire

Na, de hogy jót is írjunk Cameronról, legutóbb például odavoltunk tökéletes testéért, amit legújabb filmjében, a Sex Tape-ben mutatott meg. Változnak az idők!

Egyszerű feketében ment a Herkules premierjére Palvin Barbihttp://www.life.hu/trend/20140724-palvin-barbara-fekete-ruhaban-ment-a-herkules-premierjere-hollywoodban.htmlEgy hosszú ujjú, visszafogott kis feketében lépett a vörös szőnyegre Hollywoodban Palvin Barbi, aki élete első filmszerepét tudhatja maga mögött.Trend--Új frizkó! Hatalmas kontyot kapott Kiss Ramónahttp://www.life.hu/trend/20140724-kiss-ramona-a-baratok-kozt-zsofija-uj-frizurara-valtott-alig-ismerni-ra.htmlA Barátok közt Zsófiját alakító színésznőre rá sem ismertünk: új hajjal és profi sminkkel pózol. Látszik, hogy komoly stáb vette a kezei közé Kiss Ramónát.Trend--Bevadultak a világsztárok - Kesha és Tallulah Willis is kék hajú letthttp://www.life.hu/trend/20140723-kesha-es-tallulah-willis-is-kek-haju-lett-elozoleg-lilara-festettek-hajukat.htmlA popsztár Kesha, valamint Bruce Willis és Demi Moore lánya, Tallulah is bekékült. Előzőleg lila frizurában nyomult több híresség is – most már a kék a menő?Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.