Nicole Scherzinger Sarka Katát utánozta

Forrás: Instagram/Nicole Scherzinger -
paróka Sarka Kata Hungaroring fotózás Lewis Hamilton szőke Nicole Scherzinger Aktív (tévéműsor)
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lewis Hamilton kedvese, Nicole Scherzinger felpróbált egy rövid, szőke parókát. A minap Sarka Kata posztolt hasonló fotót. Közben kiderült, az énekesnő nem tartott Forma-1-es szerelmével a Magyar Nagydíjra.

Amíg Lewis Hamilton milliárdos különgépével megérkezett hazánkba, hogy a hétvégi Magyar Nagydíjon versenyezzen, addig párja, Nicole Scherzinger azzal múlatja az időt, hogy szőke parókában nézegeti magát a tükörben.

Forrás: Instagram/Nicole Scherzinger

A képet Instagramjára töltötte fel és valószínű, hogy egy fotózás kedvéért próbálta ki a rövidebb, szőke hajat. A kommentelők szerint Nicole most is gyönyörű és tökéletes, mint mindig. Kicsit Beyoncéra hasonlít ezen a fotón, nem?

Friss! Az Aktív riportjából kiderült, Nicole nem kísérte el Hamiltont hazánkba, mert közös kutyájukra kell vigyáznia, aki beteg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.