Jakabos Zsuzsa pasztellrózsaszínben ragyogott az Anna-bálon

úszás sportoló Jakabos Zsuzsanna Anna-bál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 2005-ben az Év magyar úszója címet elnyerő sportolónő Facebook-oldalán osztott meg magáról egy fotót: ő is részt vett az idei Anna-bálon.

Nagyon is úgy látszik, Zsuzsa nem csak a vízben világklasszis, de a szárazföldön is. Bajnokszépségű testét az idei Anna-bálon is megmutatta. Ugyan Zsuzsa nem lehetett az Anna-bál szépe, mi neki különdíjat szavazunk!

Forrás: Facebook
Így selfie-zett az érmével Jakabos Zsuzsahttp://www.life.hu/news/20140407-jakabos-zsuzsa-rovid-palyas-europa-bajnok-uszo-a-grazi-nemzetkozi-versenyen-400-gyorson-aranyermet.htmlFacebook-oldalára töltött fel fotókat a szép úszónő, aki a grazi versenyt követően fotózkodott. NewsOrigoVékonyan esélytelen az olimpián Jakabos Zsuzsahttp://www.life.hu/ez-zsir/20131115-jakabos-zsuzsa-uszonot-hizokurara-fogta-edzoje-petrov-ivan.htmlAz egyik legszebb magyar sportolót hízókúrára fogta edzője.Ez Zsír!Nem teheti vízbe a lábát Jakabos Zsuzsahttp://www.life.hu/drlife/20131031-jakabos-zsuzsa-uszono-vallmuteten-esett-at-ezert-iden-mar-nem.htmlAz olimpikon egy vállműtéten esett át, ami miatt hetekig az uszoda közelébe sem mehet. A Life.hu-nak mesélt az operációról és arról, mennyire hiányzik neki az úszás.Dr. Life

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.