Két tojás? Julianne Moore lányával együtt pózol a Vogue-ban

fotós fotósorozat Vogue vörös haj Julianne Moore Annie Leibovitz hajszín
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az alma nem esik messze a fájától - mondhatnánk, amikor Julianne Moore és lánya közös fotójára nézünk. Az 53 éves színésznő és a 12 éves Liv a Vogue augusztusi számában láthatók együtt.

Annie Leibovitz sztárfotós készítette azt a fotósorozatot, amelyen vörös hajú hírességek pózolnak külön-külön. A képek a legnagyobb divatmagazin augusztusi számában jelennek meg. A fotók közül talán a legkülönlegesebb az, amelyen Julianne Moore szerepel 12 éves lányával. Gyönyörűek és vörösek!

A teljes sorozatért kattints ide! Forrás: Vogue.com

A született vörös hajúakról egyébként azt mondják, hogy temperamentumosak, könnyen elragadja őket a hév és sosem rejtik véka alá a véleményüket. A szőke után ezt az árnyalatot tartják leginkább szexinek az erősebb nem képviselői. A vörös hajszín titkairól bővebben itt olvashatsz.

A fotó, amely Annie Leibovitzot örökre híressé tette

Takács Nóra híres nőkről szóló cikksorozatában Annie Leibovitz életét is bemutatta. Így írt arról a képről, amely a fotósnőt örökre híressé tette: "1980. december 8-án azt a feladatot kapta, hogy fényképezze le John Lennont a magazin címlapjára. Lennon azonban nem akart egyedül szerepelni a képen, ragaszkodott hozzá, hogy szerelmével, Yoko Onóval együtt pózoljanak. Annie megkérte őket, hogy feküdjenek a földre, majd szólt Lennonnak, hogy akkor vetkőzzön le. Yoko visszakérdezett, hogy ő is levegye-e a pulóverét, mire Annie határozottan azt mondta: 'Maradjon minden rajtad!'. John Lennon láthatóan fázott és közelebb kucorodott a szerelméhez, Annie pedig lekapta a tökéletes pillanatot, ami örök életére híressé tette. Amikor megmutatta a párnak a fényképet, John Lennon azonnal rávágta: 'Meg kell ígérned, hogy ez lesz a borítón.' Ez a kép tökéletesen jellemzi a kapcsolatukat. Ez volt az utolsó közös képük, az utolsó közös szerelmes ölelésük. Öt órával később John Lennont agyonlőtték."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.