Fehérneműbuli létező dolog - Így öltözz fel, ha meghívnak

buli fehérnemű bugyi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő, hogy már ilyen is van: fehérneműbuliba voltak hivatalosak Los Angeles ismert és kevésbé ismert arcai. Megmutatjuk, hogyan tudsz egy ilyen eseményen megjelenni, ha valaha meghívnak.

Szemérmesebbek maxiszoknyában, kigombolt blézerben és egy melltartóban érkezzenek, ahogy Kat Foster színésznő tette.

Forrás: AFP/Michael Buckner

A kicsit bevállalósabbnak a csipkeruha testszínű kombinéval lehet a legjobb megoldás, ahogyan Sophie Tweed-Simmons viseli.

Forrás: AFP/Michael Buckner

Rachel Yampolskynál már az áttetsző anyag felé billen az arány. Ruhája már csak nyomokban tartalmaz csipkét. Nekünk bejön.

Forrás: AFP/Michael Buckner

A vörös már önmagában is elég feltűnő, hát még akkor, ha áttetsző az egész! Gillian Mahin - bárki is ő - tudja, mitől döglik a légy.

Forrás: AFP/Michael Buckner

Jena Malone, Az éhezők viadala szerelője és Margaux Brooke összeállítása abszolút favorit.

Forrás: AFP/Michael Buckner

Milyen ruha alá, milyen fehérnemű?

A fehérnemű esetében persze nem mindig cél, hogy látszódjon is. A melltartóvásárlás nem könnyű dolog: nem elég, hogy a próbafülkékben szembesülnöd kell tested legapróbb hibáival is, de nehéz dolog megtalálni azokat a szetteket, amik mindenhez passzolnak, miközben kényelmesek és csinosak is. Szemes Nóra személyi stylist ebben a cikkünkben elárulta, milyen szempontokat tart lényegesnek a fehérneművásárláskor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.