Félkarú szépségkirálynő mutat példát Angliában

Forrás: Dave Evitts / Newsteam/© Newsteam / SWNS Group/Dave Evitts / Newsteam -
Anglia szépségkirálynő fogyatékkal élők
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katie Cooper húsz éves, gyermekét egyedül nevelő anyuka, aki fél karral született és gyönyörű. Nem csoda, hogy szépségkirálynővé koronázták.

A Miss Dream UK címért indul a húszéves Katie Cooper, aki valószínűleg nagyobb figyelmet kap majd versenytársainál a közeljövőben, hiszen nem szokványos szépség. A lány, aki egyedül neveli 17 hónapos kislányát éa jelenleg egy gyorsétteremben dolgozik, fél karral született.

Forrás: Dave Evitts / Newsteam/© Newsteam / SWNS Group/Dave Evitts / Newsteam

Nagy álma, hogy profi táncos lehessen, célja pedig, hogy utat mutasson sorstársainak: nem kell, hogy a fogyatékosság akadályozza őket az életben. Katie sosem érezte magát fogyatékkal élőnek, de a környezete miatt kezdte takargatni a testét. "Az emberek folyamatosan bámultak, ezért hosszú ujjú ruhákat viseltem, pedig tudom, hogy semmi szégyellnivalóm nem volt" - mesélte a lány, aki ma már büszkén vállalja amilyen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.