Charlene Wittstock babavárás Monaco
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két hónapja jelentette be a hercegi pár, hogy Albert herceg felesége, Charlene babát vár. Az egykori úszónő egészen kivirult az utóbbi hetekben. 

Charlene és Albert herceg péntek este egy jótékonysági gálán vettek részt, ahol mindenki megcsodálhatta a hercegnő gömbölyödő pocakját. A dél-afrikai Charlene az ötödik hónapban lehet, decemberre várja első gyermekét.

Forrás: AFP

A herceg felesége egy éjkék estélyit viselt, ami nem követte szorosan a test vonalát, mégis nagyszerűen állt az egykori úszónőnek. A visszafogott ruhához gyémánt kiegészítőket viselt, így nemcsak stílusos volt, de roppant elegáns is. És már a pocakja is látszott!

Forrás: AFP
Most már hivatalos: állapotos Monaco hercegnője, Charlenehttp://www.life.hu/csalad/20140530-grace-kellynek-unokaja-lesz-charlene-monaco-i-hercegno-albert-felesege-gyermeket-var.htmlHatalmas a boldogság Monacóban: hivatalosan is bejelentették, hogy első gyermekét várja Charlene hercegnő. Család--Bizarr! Itt a terhességi öv férfiaknakhttp://www.life.hu/csalad/20140725-furcsa-kutyut-terhessegi-ovet-dobtak-piacra-amivel-a-ferfiak-is-atelhetik-a-terhesseg-elmenyet.htmlFurcsa kütyüt dobtak piacra, amelynek segítségével a férfiak is átélhetik a terhesség élményét.Család--Katalin hercegnő terhességéről beszél a világhttp://www.life.hu/csalad/20140526-az-ok-magazin-szerint-ikerlanyokkal-varandos-katalin-hercegno.htmlÉrdekes, hogy mindig az OK! Magazine értesül legelőször arról, hogy a világ nagyasszonyai ikerbabákkal várandósak. Ezt állították ugyanis pár hete Angelina Jolie esetében is, most pedig egy újabb sztármamának előlegezett meg ikerterhességet a lap. Információik szerint ugyanis most Katalin hercegnő vár ikerlányokat.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.