Milyen állatot vett magára Lady Gaga?

Forrás: Northfoto -
énekesnő Lady Gaga sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megszoktuk már, hogy amikor csak tud és kedve van, sokkolja külsejével a népet Lady Gaga. Mi ezt annyira nem is bánjuk, sőt!

A művésznő a minap a Rockefeller Centre-ben mutatta be új, jazzes albumát. Ebből az alkalomból egy Dsquared2 márkájú ruhát (subát?) húzott magára. Első látásra azt hittük, egy pulikutya falta fel az énekesnőt, de abban biztosak voltunk, hogy valami magyaros vonatkozása van a ruhának. Tévedtünk, nincs neki, de ez a gönc akkor is nagyon furcsa. Mindenesetre a vékonypántos szandált és a ruha színét azért imádtuk ám!

Forrás: Northfoto

A narancs az új pink? - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20140731-a-life-hu-heti-stilusmustrajaban-szerepel-heidi-klum-selena-gomez.htmlHol vannak már azok az idők, amikor a világsztárok pinkbe borulva vörös szőnyegeztek a nyári melegben? A héten a fehér mellett abszolút a narancs és a piros volt az úr, no meg persze az aszimmetrikus frizura. Következzen a Life.hu heti stílusmustrája!Trend--Provokatív fehérneműreklámot rendezett Penelope Cruzhttp://www.life.hu/trend/20140802-provokativ-fehernemureklamot-rendezett-penelope-cruz-az-agent-provocateur-szamara.htmlAz Agent Provocateur új reklámfilmje forróbb, mint bármely eddig készült fehérneműreklám. Ezen azonban meg sem lepődünk, hiszen a filmet Penélope Cruz rendezte. Trend--A pasik gyűlölik, mégis évtizedek óta hódít - így viseld az egyberészes fürdőruhát!http://www.life.hu/trend/20140729-egybereszes-furdoruha-mar-viselt-ilyet-sophia-loren-natalie-wood-igy-erdemes-viselni.htmlNemrég kiderítettük, melyek azok az idei nyári trendek, amiktől a pasikat kiveri a víz, és sajnos az egyberészes fürdőruha nem aratott osztatlan sikert. Pedig ez a ruhadarab legalább olyan trendi, mint a bikini, és tud roppant csinos is lenni. Még mindig zajlanak a leárazások, ráadásul jön még kánikula, így még nem késtél le arról, hogy beszerezz egy ilyen darabot!TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.