Óriási siker! Magyar lány a német Vogue címlapján

Forrás: vogue.de -
címlap divatbemutató Axente Vanessa Vogue siker
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szépséges magyar modell, Axente Vanessa került a német Vogue szeptemberi számának borítójára. Ez nem akármilyen dicsőség!

Ismét büszkék lehetünk! A Nagylengyelen született, mindössze 19 éves magyar lány, Axente Vanessa került a Vogue német kiadásának címlapjára.

Forrás: vogue.de

Nem ez az első alkalom, hogy a híres divatmagazinban pózol. A Vogue olasz számának borítójára 2012 nyarán, majd telén is felkerült. De szerepelt már a magazin japán kiadásában is. A német Vogue-ban tavaly októberben került először a címlapra.

A fiatal lány fellépett már Givenchy, Dior, Nina Ricci, Louis Vuitton, Miu Miu divatbemutatóin is. 2013-ban Calvin Kleinnel dolgozott együtt, aki a múzsájának kiáltotta ki.

Vanessa a legfrissebb összesítés szerint a 11. helyet foglalja el a világ 50 legjobb modelljeinek listáján. És még 20 éves sincs! Csak így tovább!

Magyar modell a Vogue címlapjánhttp://www.life.hu/trend/20120702-axente-vanessa-a-vogue-cimlapjan.htmlPalvin Barbara és Mihalik Enikő hatalmas sikerei után újabb lányra lehetünk büszkék. Axente Vanessa az utóbbi időben egyre népszerűbb, legutóbb pedig óriási sikert könyvelhetett el.TrendEgyre feljebb tör a magyar modellhttp://www.life.hu/trend/20130830-axente-vanessa-magyar-modell-a-11helyen-all-a-legkeresettebb-modellek.htmlAxente Vanessa a 11. helyen áll az 50 legkeresettebb modell rangsorában - ezzel számos nagyágyút is megelőzött.TrendSzenzáció - magyar modell kell Calvin Kleinnekhttp://www.life.hu/trend/20130709-axente-vanessa-magyar-modell-lett-calvin-klein-uj-muzsaja.htmlVilághírű lett Axente Vanessa. A magyar lány most épp Calvin Klein-nel dolgozik együtt.Trend

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.