Jennifer Aniston elárulta, miért nem lesz plasztikai műtétje

Forrás: AFP/Jag Gundu -
plasztikai műtét sebészeti beavatkozás Justin Theroux plasztikai sebész arcplasztika Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Jóbarátok sztárja a sminkmester Bobbi Brownnak beszélt arról, miért nem fog soha kés alá feküdni.

Méltóságteljesen szeretne megöregedni Jennifer Aniston. A 45 éves színésznő Bobbi Brownnal beszélgetett arról, miért fogja elkerülni a plasztikai sebészeteket – amelyben bizony az őt hizlaló Justin Theroux-nak is része van.

Forrás: AFP/Jag Gundu

Melyik sztárnak jött be a plasztikai műtét?

Egyesek túlzásba estek, mások azonban szerencsére még időben visszaléptek. A Life.hu összeállításában a legjobb és a legrosszabb sztárplasztikákat gyűjtöttük egybe - kattints IDE a cikkért.
Végre! Jennifer Aniston divatozik!http://www.life.hu/trend/20140802-jennifer-aniston-szineszno-befonatta-a-hajat.htmlSzeretjük Jennifer Aniston vörös-szőnyeges stílusát, mert általában szexi, elegáns, mégis trendi. Ám ha a hajáról van szó, a színésznő túlságosan is előnyben részesíti a hagyományos dolgokat. Ám ennek most váge!Trend--Milliókat költött plasztikai műtétekre, hogy Kim Kardashianra hasonlítsonhttp://www.life.hu/trend/20140716-kim-kardashianra-akar-hasonlitani-egy-lany-aki-milliokat-koltott-plasztikai-mutetekre.htmlBántották az iskolában, ezért Claire Leeson úgy döntött, Kim Kardashianná operáltatja magát. Bizarr.Trend--A nő, akinek tönkretette az életét egy plasztikai műtéthttp://www.life.hu/drlife/20140708-fenekimplantatumat-borzasztoan-elrontottak-renee-talley-ex-sztriptiztancosnonek-sokkolo-video.htmlEgy Las Vegas-i ex-sztriptíztáncosnő szerette volna formásabbá tenni a fenekét, ezért úgy döntött, implantátumokat rakat be. A műtét annyira rosszul sikerült, hogy azóta nem mer tükörbe nézni. Ha meglátod, nem lesznek kérdéseid.Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.