Orosz Barbi új stílusban szigetezett, csak a tűsarkú maradt

Forrás:Life. hu -
tűsarkú cipő Sziget Fesztivál magas sarkú cipő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden tiszteletünk Orosz Barbaráé, aki annyira ízig-vérig nő, hogy még a Szigetre is tűsarkúban megy. Na, neki el is hisszük, hogy képes benne elegánsan mozogni a pocsolyák között. De vajon létezik fesztiválkompatibilis magas sarkú? Még a végén kiderül, hogy igen.

Orosz Babi kilátogatott a Sziget utolsó napjára. A műsorvezető önmagát meghazudtoló stílusú öltözékben jelent meg, csak az elválaszthatatlan tűsarkú maradt.

Forrás:Life. hu

"Életemben először húztam nadrágot és még én is meglepődtem, hogy milyen jól érzem magamat benne.Most vettem ezt a fekete overállt, amelynek a háta nyitott. A tavaly viselt hosszú, piros ruhám annyira felkeltette az érdeklődést, hogy most inkább szerényebben öltöztem fel" - nevetett Barbi, aki tavaly éppen szakítás után jött ki a fesztiválra, az idén valószínűleg a legnagyobb boldogságban él párjával, akivel kibékült. Igaz, ezt igyekszik titkolni.

De hogyan tudott magassarkúban közlekedni a hepe-hupás talajon?

Aki például rendszeresen viseli, az tudja, melyek a kényelmes darabok, megszokta őket, úgyhogy a lába sem fog fájni. Pont annyira fázik benne az ember lába, amennyire egy bármilyen nyitott szandálban vagy saruban. Azt is tudjuk, melyik az a trükk, amivel nem süllyed el a sárban vagy a fűben - főleg, hogy Orosz Barbi valószínűleg a VIP-ben marad, ahol azért egyik sem jellemző. Tulajdonképpen lehet, hogy a dögös műsorvezetőnek van igaza és fesztiválozni tűsarkúban is lehet - csak mondjuk, a pogózásról kell lemondani.

Kopogós cipők mindenkor

A Life.hu szépségszakértője, Takács Nóra is azt mondja, a kopogós cipő mindenkorra jó ötlet. (Talán a fesztivált ő nem emelte ki.) Blogjában azt is hozzáteszi azért, hogy ha két óránál hosszabb ideig van a lábán, sírni tudna az örömtől, amikor végre leveszi. "Megéri mégis beszerezni pár szép darabot, mert a mesében is egy magas sarkú hozta össze a királyfival Hamupipőkét, ugye?" - írja Nóra, akinek kedvenc magas sarkúit a Jónő blogon lesheted meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.