jótékonysági rendezvény haj pocak díszvendég hízás Leonardo DiCaprio szakáll Toni Garrn borotválkozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemcsak a hajvágást, hanem bizony a borotválkozást is hanyagolja mostanában A Wall Street farkasa sztárja.

Ha Leonardo DiCaprio nyaral, akkor tényleg nyaral. Beleértve a borotválkozást és az esetleg keletkező szakállat is. A 39 éves színész egy jótékonysági parti díszvendégeként érkezett az alábbi ábrázattal.

Forrás: AFP/Jason Kempin

Az utóbbi időben nem csak arcszőrzete ápolásáról feledkezett el Leo: mostanában mintha egy kicsit elengedte volna magát pocakügyileg is – legalábbis erre engednek következtetni azok a fotók, amelyek floridai nyaralása alatt készültek róla. Sokak szerint a színész ezzel a külsővel kiköpött Jack Nicholson.

Forrás: NORTHFOTO

De hát ha szupermodell-barátnője, Toni Garrn a sztár félrelépését is meg tudta bocsátani, akkor bizonyára egy kis súlyfelesleg sem jelent gondot neki - ugyebár.

Leonardo DiCaprio és a modellek esete

Pocak ide, ápolatlanság oda, Leóért a mai napig kapkodnak a nők. Toni Garrnnal már rég egy párt alkotott, amikor flörtön kapták Cannes-ban egy férjezett modellel, de összeboronálták már a szintén modell (nahát, milyen meglepő!) Miranda Kerr-rel is. A pár még 2013 őszén vacsorázott együtt többedmagával Las Vegasban, ahol a szemtanúk szerint nem csupán az ételt kóstolgatták előszeretettel...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.