Bikinis fotója miatt zárták ki a szépségversenyből

Forrás: Twitter/Juan Pablo -
Kolumbia modell szépségverseny bikini kizárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Paola Builes Aristizábalt tartották a Miss Columbia szépségverseny egyik legnagyobb esélyesének – egészen addig, amíg napvilágot nem látott róla egy régi fürdőruhás fotó.

A 21 éves Paola Builes Aristizábal múlt vasárnap nyerte meg a rangos Miss Antioquia címet, így tulajdonképpen egyenes út vezetett volna neki az országos versenyig.

Forrás: Twitter/Juan Pablo

Hála egy jóakarójának, mégsem így történt: a szervezők megítélése szerint Paola bikinis fotója „túlságosan sokatmondó," tekintve, hogy túl keveset takar kebleiből az a bizonyos fürdőruhafelső.

Botrány a szépségkirálynő-választáson

Egy éve történt az az emlékezetes eset, hogy Kocsis Korinna visszautasította a Miss Intercontinental címhez járó koronát, majd bundát kiáltott a 2013-as Miss World Hungary szépségversenyre. Az azóta a modellszakmában dolgozó lány titoktartási szerződése lejárt, nemrég pedig a Life.hu-nak mesélt arról, mit történt vele a verseny óta - a cikket és Sarka Kata kommentjét IDE kattintva olvashatod el.
Könnyek, koktélruhák és erőltetett mosolyok egy gyerekszépségversenyenhttp://www.life.hu/csalad/20140626-little-miss-hungary-gyerekszepsegverseny-gyerekmodellek-a-kifuton.htmlLáthattunk már műszempillás, műfogsoros, póthajas, műkörmös kislányokat talpig sminkben, tűsarkúban parádézni a színpadon – az amerikai gyerekszépségversenyek résztvevőinek látványa a legtöbb értelmes, jó érzésű és felelős emberben kiveri a biztosítékot. De mi a helyzet itthon? Vajon milyenek a magyar kislányok és kisfiúk a kifutón, hogyan viselkednek a kulisszák mögött és mi a jövőképük? Megmutatjuk!Család--Ő nyerte a törökországi transzszexuális szépségversenythttp://www.life.hu/trend/20140625-torokorszag-elso-transzszexualis-szepsegversenye.htmlElső alkalommal rendeztek Törökországban transzszexuális szépségversenyt.TrendOrigoŐ lett a Miss Balaton 2014! Király Lili először nyerthttp://www.life.hu/bulvar/20140810-kiraly-lili-nyerte-miss-balaton-2014-szepsegversenyt-eleteben-eloszor-nyert.htmlAugusztus 9-én Balatonfüreden megválasztották a Miss Balaton 2014 szépségverseny győztesét.TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.