náci haláltáborok Zara csillag Sárga forgalomból kivonás póló seriff
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kivonja a forgalomból a Zara - a Twitter közösségi portálon megjelent tiltakozások miatt - a sárga seriffcsillaggal díszített csíkos gyermekpólóját.

A seriffcsillaggal, seriffruházatként készült póló sokakban a náci koncentrációs táborok sárga csillagos rabruházatát idézte fel. A póló mintája miatt a Twitter számos felhasználója kritizálta a céget és értetlenségét fejezte ki a ruhadarab miatt - írja az MTI.

Forrás: Zara

A Zara szerdán Twitter-üzenetben válaszolt a tiltakozásokra. "Őszintén sajnáljuk, bocsánatot kérünk. A klasszikus westernfilmek seriffcsillaga inspirálta a pólót, amelyet kivontunk áruházainkból" - írták.

Természetellenesen pózolnak a kamerának a magyar sztárokhttp://www.life.hu/trend/20140825-rubint-reka-edzo-sarka-kata-debreczeni-zita-modell-furcsa-pozokban-fotoztatjak-magukat.htmlVajon mi történik a szexi celebek tartásával, amikor magas sarkú cipőt vesznek fel és éppen szelfit készítenek magukról vagy fotózkodnak? Íme, a három legfurább fotó!TrendKülönös ruhában tündökölt Völgyesi Gabihttp://www.life.hu/trend/20140825-volgyesi-gabi-a-unique-egyuttes-enekesnoje-okodizajn-palyazaton-nyert-estelyi-ruhat-oltott-magara.htmlNem mindennapi estélyi ruhát öltött magára a Unique együttes énekesnője. Völgyesi Gabi zsákruhába bújt, mégis csillogott.Trend--Új frizkó! Hatalmas kontyot kapott Kiss Ramónahttp://www.life.hu/trend/20140724-kiss-ramona-a-baratok-kozt-zsofija-uj-frizurara-valtott-alig-ismerni-ra.htmlA Barátok közt Zsófiját alakító színésznőre rá sem ismertünk: új hajjal és profi sminkkel pózol. Látszik, hogy komoly stáb vette a kezei közé Kiss Ramónát.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.