színésznő velencei filmfesztivál Emma Stone
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szerda este megkezdődött a 71. Velencei Filmfesztivál. Azt már biztosan tudjuk, hogy Emma Stone ott lesz a legcsinosabb világsztárok között. De arra is mérget vennénk, hogy Olaszországban néhány napig ő lesz a vörös szőnyeg stíluskirálynője. Meg is mutatjuk, miért gondoljuk így.

Alejandro Inárritu mexikói rendező komédiája, a Birdman nyitotta meg a fesztivált, így természetes volt, hogy a film főszereplője, Emma Stone is tiszteletét teszi a premier előtti hivatalos fotózáson. A színésznő egy Proenza Schouler szettben mutatta meg, hogy nem csak estélyiben tud sugárzóan szép lenni. A mintás nadrág a fekete chiffon toppal és a fehér Louboutin tűsarkúval egyszerűen tökéletes volt.

Forrás: AFP/Gabriel Bouys

Amit még nagyon imádtunk, az Emma frizurája volt, és nagyon örülünk annak is, hogy még mindig hódít a fonott frizura!

Forrás: AFP/Tiziana Fabi

A premierre Emma még jobban kitett magáért, és egy mélyen dekoltált, olívazöld, tüll estélyiben mutatta meg tökéletes stílusérzékét. Ez a szín és a vörös haj mesterien működtek együtt, alig várjuk, hogy még többször láthassuk őt Velencében!

Forrás: AFP/Gabriel Bouys

Aki királynőnek született - így öltözik uralkodónőnek Beyoncéhttp://www.life.hu/trend/20140825-beyonce-popkiralyno-szep-es-elegans-ruhai.htmlBeyoné a vasárnap esti MTV Video Music Awardson négy elismerést, többek között az életműdíjat is besöpörte. Magánéleti zűrök ide vagy oda, az énekesnő kétségkívül a pop királynője, nem hiába becézik őt évek óta Queen B-ként. A név pedig kötelez, ezt Beyoncé többnyire a ruhaválasztásaival be is bizonyítja. Merthogy Jay Z neje imád királynőnek öltözni, ám ez nem mindig sikerül neki. TrendAFPA legszebb lábak az Emmy-gálán: Julia Robertshttp://www.life.hu/trend/20140826-julia-robert-labai-gyonyoruek-voltak-a-2014-es-emmy-galan.htmlBár nem estélyi ruhában érkezett Julia Roberts a 2014-es Emmy-díjátadóra, mégis rá irányult a legtöbb figyelem. Hogy miért? Hát a tökéletes virgácsai miatt!TrendEmlékezetes ruhaköltemények a 2014-es Emmy-gálánhttp://www.life.hu/trend/20140826-emmy-gala-voros-szonyeg-a-legszebb-ruhak-a-dijatadon.htmlVége az uborkaszezonnak, beindultak a díjátadók. Míg a vasárnap esti MTV Movie Awards sztárjai igyekeztek minél több cicit és combot villantani, addig a hétfő esti Emmy-gálán az eleganciáé, a hófehéré és a pipacspirosé volt a főszerep. Reméltük is, hogy így lesz, és be is mutatjuk a gála legszebbjeit. TrendAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.