Simpson család rajzfilmfigura Katalin hercegnő művész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy Simpson család-őrült olasz grafikus sárga rajzfilmfigurává alakította Vilmos nejét. Az eredmény lejjebb.

Nem ez lenne az első alkalom, hogy egy művészt ihletett meg Katalin hercegnő. Vilmos nejét megcsodálhattuk már nagyobb orral, alakították már tetovált punkká, terhessége alatt pedig leopárdmintás melltartóba bújtatták – de rajzfilmfiguraként eddig még nem láthattuk. Egészen mostanáig.

Forrás: AFP, Facebook/Alexsandro Palombo

Az olasz Alexsandro Palombo, aki valódi Simpson család-imádónak tartja magát, elmondása szerint Katalin hercegnő stílusa előtt szeretett volna tisztelegni a projekttel – a maga humoros módján. További képekért kattints IDE.

Titokzatos idegen flörtölt Katalin hercegnő húgával, Pippa Middletonnalhttp://www.life.hu/intim/20140827-pippa-middleton-katalin-hercegno-huga-egy-titokzatos-idegennel-flortolt-egy-svajci-luxushotel.htmlA hercegnő húga egy svájci luxushotel buliján rázta, amikor egy bátor úriember odahajolt hozzá. Mozgalmas éjszakája volt, az biztos!Intim--Katalin hercegné kiköpött mása Harry herceg új barátnőjehttp://www.life.hu/intim/20140822-harry-herceg-uj-baratnoje-camilla-thurlow-hasonlit-katalin-hercegnere.htmlKét szőke után egy barna hajú lányba szeretett bele Harry herceg - már, ha hihetünk az OK! magazin értesüléseinek. Tudod, ez az a lap, amelynek szerkesztői szerint Katalin hercegné és Angelina Jolie is hónapok óta gyereket vár.Intim--Katalin hercegné szeretne lenni egy brit lányhttp://www.life.hu/news/20140820-katalin-hercegne-hasonmasa-szeretne-lenni-a-brit-christina-spencer.htmlKatalin hercegné hivatásos hasonmása szeretne lenni a 26 éves Christina Spencer, aki még csak most keresi az ő Vilmos hercegét.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.