Beyoncé kabátos ősasszonyként győzköd bennünket a tökéletességéről

Forrás: http://crfashionbook.com/ -
fashion week fotósorozat divatmagazin félmeztelen Beyoncé kabát
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miután tündéri kislányával és férjétől kapott csókjával - na, meg fellépésével - elrabolta a show-t az MTV VMA díjátadóján, a királynő még egyszer robbantott a héten. Napvilágot láttak Beyoncé legújabb fotói, amelyek egy divatmagazin számára készültek. Erre mondják, hogy tökéletes, ugye?

Mindenki erről a csókról beszélt a héten, ideje, hogy más legyen a téma. Természetesen, Beyoncé marad. Az énekesnő földig érő hajjal, egy nyitott kabátban, bugyiban és magas sarkú szandálban pózol az egyik képen. A másikon vastag ruhákból kialakított karokkal pózol, mintha Síva lenne. Aztán egy másik fotón dicsfény is kerül a feje mögé a márványmintás háttérre.

Forrás: http://crfashionbook.com/

Beyoncé erős fotósorozatot kapott a francia Vogue egykori főszerkesztőjének divatlapjába. A koncepció Riccardo Tisci, a Ginvency divatház művészeti igazgatója végezte - aki amúgy rendszeresen öltözteti a sztárt a vörös szőnyegen és a színpadon is. A képek lenyűgözőek, erősek, határozottak, nőiesek. Az összes fotót ide kattintva nézheted meg.

Egy királynő ruhatára

Beyoncé a legbefolyásosabb énekesnő jelenleg, nem hiába becézik őt évek óta Queen B-ként. A név pedig kötelez, ezt az énekesnő többnyire a ruhaválasztásaival be is bizonyítja. Merthogy Jay Z neje imád királynőnek öltözni, ám ez nem mindig sikerül neki. A Life.hu összegyűjtötte a legszebb ruháit és mutat néhány kevésbé jól megválasztott darabot. A cikket ide kattintva olvashatod el!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.