Megszólalásig hasonlít a világsztárra egy rajongója

Forrás: Instagram/ reesewitherspoon -
Reese Witherspoon Colorado Hasonmás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 38 éves színésznő, Reese Witherspoon Colorado utcáin sétálgatva botlott bele egyik rajongójába, aki a megszólalásig hasonlít a világsztárra. 

Reese-nek annyira megtetszett a hasonlóság, hogy az Instagramon tette közzé a közös, napszemüveges fotót. Talán az ifjú hölgy lesz majd a színésznő új dublőre?

Forrás: Instagram/ reesewitherspoon
Reese Witherspoon lánya kiköpött anyjahttp://www.life.hu/csalad/20140713-reese-witherspoon-lanya-kikopott-anyja-ugy-hasonlitanak-mint-ket-tojas.htmlA minap Hollywood utcáin szúrták ki a paparazzik a Ha igaz volna és a Dr. Szöszi sztárját, Reese Witherspoont 14 éves lányával sétálni.CsaládAFPReese Witherspoon heroinfüggő letthttp://www.life.hu/kult/20140711-reese-witherspoon-heroinistat-alakit-legujabb-filmjeben-a-wildban.htmlSzex, drogok és belső démonok - megjelent a színésznő legújabb filmjének előzetese.KultOrigoÖsszeakadt Reese Witherspoon nyelvehttp://www.life.hu/bulvar/20140510-reese-witherspoon-szineszno-nem-tudta-kiejteni-cara-delevinge-nevet.htmlBár Cara Delevingne már megszokhatta, hogy többnyire nehezen ejtik ki a nevét, most is jól szórakozott, amikor a MET-gálán Reese mégis megpróbálkozott vele.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.