Merész bőrruhában domborított A nimfomániás színésznője, Charlotte Gainsbourg

Uma Thurman szoknya velencei filmfesztivál Charlotte Gainsbourg bőrruha Louis Vuitton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nimfomániás színésznője nem az egyszerű megoldásokról híres: ezúttal a velencei filmfesztiválon vonta magára a figyelmet érdekes megoldású bőrruhájával.

Hétfőn mutatták be A nimfomániás rendező által vágott változatát a Nemzetközi Velencei Filmfesztiválon. A premieren természetesen ott volt a főszereplő Charlotte Gainsbourg is, aki egy meglehetősen merész Louis Vuitton bőrruhában vette be a vörös szőnyeget.

Forrás: AFP/Gabriel Bouys

Jóval visszafogottabban érkezett a botrányfilmként elhíresült alkotás másik színésznője, Uma Thurman: midi szoknyája diszkréten eltakarta lábait, derékmegoldása pedig finoman hangsúlyozta nőies vonalait.

Forrás: Northfoto
/1309/Pizsa20139311497
Ledobta ruháit Charlotte Gainsbourghttp://www.life.hu/kult/20130110-meztelenre-vetkozott-pete-doherty-zenesz-es-szinesz-kedveert-charlotte-gainsburg.htmlPete Doherty még mindig hatással van a nőkre. Legújabb filmjében színésztársnője, Charlotte Gainsbourg vetkőzött anyaszült meztelenre az énekes előtt.KultKidobta milliárdos, magyar vőlegényét és kislánya apját Uma Thurmanhttp://www.life.hu/intim/20140421-uma-thurman-lefujta-az-eskuvojet-es-felbontotta-a-jegyesseget-a-milliardos-arpad-arki-bussonnal.htmlUma Thurman lefújta az esküvőjét és felbontotta a jegyességét a milliárdos Arpad Arki Bussonnal - tájékoztat a Daily Mail.IntimBetiltották A nimfomániásthttp://www.life.hu/kult/20140305-betiltottak-a-nimfomanias-cimu-filmet-torokorszagban.htmlMeztelenséget és szexuális jeleneteket ábrázoló részei miatt betiltották A nimfomániás című filmet Törökországban.Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.